dievcata,potrebujem uz novu panvicu,na vyprazanie...a rozmyslam aj na ryzu nejaku vyssiu....aku znacku odporucite,mate...a ste spokojne..staru mam tescomu....rozmyslam nad green pan,dakujem.
kup si smaltovu. ja ked dopouzivam teflonove, uz ich nikdy nekupim
ja používam titánový riad......maximálne premaximálna spokojnosť, nelepí sa, neprihára, varím bez oleja a jedlo je chutnééééééé 🙂
mám aj hrnce aj panvicu a tiež ako @sissy27 varím ryžu v hrnci 😝
@michaelamilan titanovy riad je fakt super, mam jeden hrniec a robim v nom vsetko 😀 a ked potrebujem panvicu, tak teraz mam s bielym keramickym povrchom od tescomy a je skvela @babajaga
Z teflonovych asi Tefal, ale treba sledovat nie kazda je rovnaka kvalita. No a z tych nerezovych mam oblubenu zn. STELLAR. Inak najlepsi pomocnik ktoreho odporucam je PARNY HRNIEC 😉
@hradnapani veru že sú super!!! Tiež si neviem vynachváliť!!!! 😝
Urcite nedoporucujem tefal, kym sme byvali na byte, kazde dva roky sme museli kupovat novu. A ako bolo pisane teflon je skodlivy.
dakujem dievcata.
@michaelamilan
@hradnapani baby akú značkú titánových riadov máte? môžte aj do IP napísať...
ja mam teflonove Tefal a aj z Ikei a som spokojna a mam aj keramicku a aj ta je velmi dobra.
@lindulak Ballarini 🙂
@hradnapani ďakujem, kuknem na webe
ja som teraz kúpila v tescu 3 kusy tefal panvíc za 20 eur som veľmi spokojná
Berghoff.. keramicke.. uplne maximalne odporucanie,, su to panvice a hrnce na cely zivot..
tefal, ale tie drahsie
@lindulak ja ich mám od Top moravia
@lindulak al dajú sa už aj v NAY kúpiť!!!!!
neviem ako panvice ale hrnce su jednoznacne najlepsie kvalitne smaltovane, teflon bol hit az pokial sa nezistilo ze ho vlastne papame 🙂 a tie titanove az take titanove nie su, vacsinou su to len ocelove zliatiny s pridavkom titanu, keramicke mozu byt tiez fajn..
ale mne sa aj tak najviac pozdava klasicky smalt, je trvacny , odolny a ked sa poskodi tak treba kupit novu nadobu a hlavne nie su nejako extra drahe
@tatko_bebe súhlasím, že teflon nie, práve to chcem nahradiť - niečo na volské oči alebo palacinky.... ostatný riad mám z nerezovej ocele a som spokojná. tie titánové sú veru často rôzne zliatiny ako pozerám na nete....
ja som old school klasika smalt 😉
a s tými,čo sa dajú teraz kúpiť lacnejšie v Kauflande s kupónmi,čo dávajú za nákup...máte niekto skúsenosť? Je to značka FISSLER
jednoznacne liatinovu, mam uz 3 😀 raz ich zdedia moje dcery, kazde 2 roky kupovat panvicu ma uz nebavilo, tieto su drahsie, ale ozaj spokojnost, po zabehnuti nemaju chybu (prvykrat treba v nich upiect nieco mastne - slaninu, klobasu)
liatina to som netusil ze to niekto vyraba na liatinu by som sa dal 😎
my nevyprazame, takze neviem 😝
@babajaga ja mám obľúbené tefal, ale ryžu varím v hrnci, nie v panvici 😉