Prosim vas, viete mi nejako opisat, ako zistim, ci su kupene kuracie stehna v poriadku? Zvyknem maso pred pripravou ovonat. Maju kuracie stehna trocha taky "puch"? Mam taky pocit, ze kuracie prsia kupene (teda bez kosti) su hocikedy bez akejkolvek "vone". Tieto kuracie stehna maju trocha taky puch. Maju byt este 2dni v zaruke. Keby boli pokazene, bol by to taky pach, ze by som to nezniesla? A teda hned vedela?
Dakujem skusenym kucharkam, ja len zacinam 🙂
Kuracie nema byt citit vobec, s akymklovek zapachom vyhadzujem bez ohladu na spotrebu.
Kuracie mäso je tak nadopované antibiotikami, že sa vôbec nemusíš obávať ho použiť.... určite prežiješ 😁😂😁😂
Ono to kuracie maso ma svoju specificku "vonu", ked je tam hlavne aj koza a tuk. Ak to "vonia" uz tak nakyslo a je slizke, tak uz to dobre nie je.
Ja ked vidim, ako ten tovar aj u nas v Terne nechaju pol dna stat na palete mimo chladnicky, tak sa nicomu ani nedivim...Ale ked nezaplatia ludi, tak to tak vyzera...🙄.
ja sa dobou spotreby nikdy neriadim, hlavne pri mase, pach ma maso tak ci tak, ale ak je to taky, ze ta napina z neho tak smer kos... 🙂
Ked ti to smrdi, odporucam nepouzit. Ja som takto raz pouzila a syn skoncil v nemocnici na 2 tyzdne, chytil bakteriu, ktira mu sposobila zlyhavanie ladvin, bolo to vazne.
Mne napríklad každé mäso smrdí, tak musím dávať voňať mužovi 😅 ale to, čo bolo pokazené, som jasne cítila, to je jednoznačný smrad
Každé s kosťou, kožou majú svoj puch hlavne, keď su v igelite a na tácke.
Ak by boli zle určite to ucitis🙂dobre ich vyumyvaj
Dobre ich umy a znova ovonaj. Niekedy pachne iba ta plastova miska a odsavacia podlozka.
Čokoľvek, čo nelahodi môjmu oku alebo nosu nepoužijem do varenia.