Ahojte,
Máte niektorá skúsenosť s mrazením eidamu na vyprážanie? Potrebujem zamraziť väčsie množstvo, ale neviem, čie je lepšie syr najskôr obaliť v trojobale a potom zamraziť (predelený v dózičke napr. papierom na pečenie) alebo či ho mám zmraziť neobalený a obaliť ho čerstvo pred vyprážaním???? Nemáte niektorá odskúšané čo je lepšie?? Ďakujem!
@dievca_z_hor v obchodoch sa tusim da taky syr kupit - a je uz obaleny. Tak by som podla tohto vzoru syr najskor obalila a potom so vsetkym zamrazit
ja aj ked nepotrebujem mrazit, vkladam obaleny syr do mraznicky - neroztecie sa tak... cize za mna obalit a zamrazit (oddelit ale papierom na pecenie)
@dievca_z_hor do mrazaku vkladam uz obaleny syr
Také veci co sa môžu zlepšiť zmrazujem rozložené na tacke a na druhy deň ich preložím do sacka. Kľudne môžeš zmraziť obaleny
Ja ho mrazim obaleny
Dakujem vam vsetkym!! Tak zajtra idem obalovat a mrazit! 🤗
ak mas vela sprav aj tak aj tak ... obaleny budes mat na rychly obed ked nebudes stihat a neobaleny mozes vyuzit aj na ine veci