Ako zamaskovať rybky?

adeli79
13. mar 2014

Moje deti nemajú radi ryby,ale rada by som ich zaradila do jedálnička. Poraďte nejaké rybacie recepty v podobe, aby som tych mojich loptošov trošku okabátila. 😀 😀 😀

evelynm
13. mar 2014

tuniakovu natierku by spapali? maslo, taveny syr a tuniaka vymiesas, troska soli, korenia, pazitky, hotovo. Ziadne majonezy, tatarky, cibule, vegety... Jednoduche, rychle, chutne, na jednohubky, na chlebik..., moje deti ju maju velmi rady.

evita_g
13. mar 2014

kvalitny kusok rybieho filetu na grile, iba jemnucko dochuteneho bylinkami, solou, k tomu nejaky dobry salatik, zemiakove pyre alebo akakolvek priloha, ktoru deti lubia... ani si nevsimnu, ze jedia rybu 🙂 ale zas na druhej strane, niektori ludia su tak silno "alergicki" na niektore potraviny, ze ich vycitia na kilometer a nepresvedcis ich ani pod hrozbou smrti, aby to vlozili do ust 🙂 snad to nie je pripad tvojich deti a ryb 🙂

cairka
13. mar 2014

@adeli79 , skús inú rybu. Ja napríklad naše ryby nezjem - pstruh, kapor.. - mne to smrdí a mám problém to vôbec dať do úst ...morské ryby zjem, ale tiež len preto, aby to jedli deti 😝 😅 keby som nemala deti, tak sa bez rýb zaobídem úplne 😅

acer11
13. mar 2014

polož na filé čokoládu 😀

monicm
13. mar 2014

@adeli79 nemáš doma môjho syna?dostať do neho rybu je viac ako umenie a už som to vzdala.tak ako nechcel jesť žiadne mäso okrem hovädzieho a prešlo ho to,tak ho možno prejdú ryby.ja ako dieťa som mala napr. fázu,raz len varenú mrkvu,potom ani náhodou a len surovú,potom zas len varenú a potom zas naopak a teraz kľudne aj tak,aj tak.

ale aby som neklamala,je jeden spôsob,ako syn zje rybu,ked ich pripravím ako "rybacie fašírky".rybka na pare,roztlačím,pridám popučené zemiaky uvarené v šupke,pridám trochu strúhanky,vajíčko,dochutím,obalím v strúhanke a opečiem bud na troche oleja,alebo v rúre.neboj,ak nebude určitú dobu jesť ryby,nič sa mu nestane

sharlotta
13. mar 2014

My to volame "masko". Rybky su kamarati a jest Nema???? 😲 To by nam nepreslo. Kupujeme lososa a robime ho ako steak na masle, na to trosku citronu a je to. Osobne tiez sladkovodne ryby nemusim.

izabelkas
13. mar 2014

@evelynm tavený syr je horšie svinstvo ako tatarka ci majoneza, aspon moj nazor. Ak si to teda tak myslela zdravsie...

gugu
13. mar 2014

@izabelkas pravdu mas.....moja tuniakova - natierkove maslo (smotanove), tuniaka a trosku citronovej stavy. Maly ju ma velmi rad, mame ju kazdu sobotu na ranajky 🙂 no a da sa pridat napr. pazitka. Tavene syry pouzivam minimalne.

evelynm
13. mar 2014

@izabelkas , ok, da sa pouzit aj nastruhany tvrdy syr 🙂

eeffka
13. mar 2014

@adeli79 no mne napr ryba smrdi, jem ked uz nie je co ine, ale zasa tuniakovu natierku milujem. Ale to je natierka nie ryba 😀

tenerifka
13. mar 2014

@adeli79 vyskusaj aj ine druhy ryb,a ak sa da, tak cerstve, mrazena ryba zo supermarketu smrdi aj mne a chuti tak divne po rybacine, naproti tomu cerstva neprepecena/neprevarena ryba je jemna lahodka

izabelkas
13. mar 2014

@evelynm
@gugu
ja by som dala cottage cheese. 😀 natierkove maslo je tiez prislis chemicke a tucne pre mna.

gugu
13. mar 2014

@izabelkas no v tom, co kupujem je "len" smotana, susene mlieko, zemiakovy skrob a sol, takze oproti tavenym syrom jedna zdrava mnamka 🙂Tucne sice je, ale pre deti asi vhodnejsie, ako odtucnene vyrobky 😉 cottage mam aj ja rada, vyskusam, natierku som este z neho nerobila.