Ahojte baby😊zajtra peciem tortu pre dcérku…Tortu budem piecť asi 3x za celu dobu a preto by som sa chcela spytat na radu ohľadom toho ako zakrývajte korpus.Ja som vždy dávala marcipan,ale to jej moc nechuti a neviem či sa to môže zakryť aj nejakou plnkou🤔.Budem rada za každú radu,nápad.Pripadne,ak máte niektorá z vás skúsenosť alebo skvelý recept budem vďačná aj za to❤️.
@tulipanicek obávam sa,že ten korpus by bol suchý a hlavne to asi zakryť treba
@tramtada31 😱na to,že 1x je naozaj krásna.Musela aj skvelo chutiť.Ďakujem idem kuknúť niečo😉
@ofukana no prva a zatiaľ aj posledna, dakujem😊 tu je recept konkretne na tuto, len som zvolila iný styling😊 všetkým chutila, ale naozaj bola celkom dobrá 😊https://kuchynalidla.sk/product/ombre-torta-s-t...
@ofukana zalezi od kremu, ja nerobim velmi mastne plnky, nemame ti radi. Ak zmiesas teglik jemneho tvarohu (z lidla napr) s teglikom mascarpone, dosladis podla chuti, prip. vanilkovy cukor pridat, mas dobry jedboduchy krem, ktory sa nebude roztekat a v chladnicke este nadherne stuhne. Aj tak je dobre nechat tortu aspon cez noc postat v chlade, samozrejme uzatvor do krabice alebo nadoby, aby neobschla, lepsie sa potom spoja chute a bude proste lepsia. Drzim palce ;)
@ofukana V tomto ani ja nie som doma ale teda čo tak naha torta? 🤷♀️