Robila som krém na tortu z mascr. Šľahačka 33%a tvaroh a ten mi to všetko zriedil....už som uvarila aj hustý zl.klas a ictak to je málo husté čo tam ešte primiešať na zahustenie? a zas aby z toho nebola Čalamáda rôznych chuti
Ked to stuhne, malo by to byt ok
Aj ja len prisypem creme ole vanilkovy prasok
Možno to len potrebuje nejaký čas v chladničke
Tiez si myslím, že staci chladnička. Ale môžeš dať možno ešte maslo do toho.
a stuzovac si skusila ???
Podla mňa to treba schladiť.
Uecite chladnicku a nabuduce pridat maslo ak nechceš maslovy krem tak ja osobne nepozivam šľahačku až na parizak tam musí akurát že tam sa to znovu kombinuje maslom aby ti to pekne stuhlo
Ja davam cokoladu ked chcem pevnejsi krem. Mascarpone cukor podla chuti smotana a roztopena cokolada biela alebo hneda.
Ahoj, s tou roztopenou bielou coko je to dobre, ak das, mozes do zmesi pridat koru aj stabu z citrona. Ja tam davam zelatinu, teda mi to stuhne.
Keď mám moc riedky krém, riešim to želatínovým stužovačom za studena, ale nie podľa návodu - vtedy sa mi to zdá divne želatínové, len lyžicu, max. 2 prisypem, zašľahám 🙂
No ja by som namiesto zlatého klasu dala radšej créme ole