Začala som robiť segedín. No oplachla som kapustu, a nenechala som si ani stavu keďže v nej ani nebola. A Segedín mám bez chuti ,ako ho zachrániť? Ďakujem
@alzbetka1783 chod kúpiť novú kapustu a daj tam vodu😜 je a práveže kapustu premyvam a aj tak je kyslý asi si nemala dobrú kapustu
@alzbetka1783 Ocot alebo citrónová šťava, cukor. Ja pridávam aj rozmixované lečo.
Nič nemusíš kupovať, ani vyhadzovať. Daj ocot a chutnaj. Ak ho náhodou prekysliš, pridaj cukor. Ak je bez chuti, chýba mu asi aj soľ. Len chutnať a dochucovať. Každé jedlo dovtedy, kým ti nebude chutiť..
@alzbetka1783 ocot trosku? Ale ci to bude taka autenticka kapustova chut? Alebo zbehnut do obchodu.v kauflande predavaju aj cisto kapustovu stavu,tak dochutit...