Je tu nejaká zena, čo vie ako zachrániť kapustovú polievku? Premyla som kapustu a zrejme nebolo treba, nemáme radi kyslú ale ani takú nijaku. Ocot? Alebo čo. Poraďte
Ano ocot. Po prevareni zapach octu vyprcha a ostane kysla chut.
Skôr by som išla kúpiť jušku. Ocot nie je bohvieaka náhrada v kyslej kapuste
Vzdy si odlozim vodu a podla chute pridam.
Ja by som isla kupit dalsiu;)nic nenahradi tu chut, ked tak z nudze ocot, citron, alebo kyselku, ked mas
Mozem potvrdiť, že to nebude chut až taká kapustova, ale je to omnoho lepsie, ako predtým. Dakuje baby za tip.
A veru, keby nemám dnes dieta sopľave a auto v servise, tak zbehnem, no musím improvizovať🙂)
Ja by som ocot nedávala, u mňa raz pomohlo to trochu dosoliť.
áno, ocot.