Ako využiť zvyšnú plnku z medových rezov?

ivaa_
17. jan 2021

Ahojte 🙂 pekla som medové rezy a ostalo mi vela plnky ( tá klasická puding, maslo a cukor) neviete mi poradiť, aký koláč alebo čo by som mohla z tejto plnky urobiť, nechcem ju vyhodiť:( ďakujem

nelca84
17. jan 2021

@ivaa_ dalsie medove rezy 😉

miro1360
17. jan 2021

veterníky by som si dal :D

evinqua
17. jan 2021

To je taky zakladny krem, urob piskotovy plat a sprav roladu, krem si dochutis uz orechami, cokoladou atd

0silvia0
17. jan 2021

@ivaa_ ako ti mohlo ostat vela plnky? Neisla si podla receptu?

h2
17. jan 2021

@ivaa_ Ja dávam vždy prebytočnú plnku do mrazničky, využiješ nabudúce.

ivaa_
autor
17. jan 2021

@0silvia0 ešte sme plnila také oriesky, tak som robila dávku a pol :/ preto ostala

ivaa_
autor
17. jan 2021

@h2 a po rozmrazení je stále dobrá? 😊

elizabet173
17. jan 2021

@ivaa_ nebude jej nic, maximalne pridas kusok masla a preslahas. Moja svokra raz dala zbytok takejto plnky na kolac - nieco take, ako pernik, len idu do neho aj struhane jablka a vrch poliala cokoladou. Bolo to perfektne, od vtedy nan tu plnku davame zamerne.

evinqua
17. jan 2021

@ivaa_ aj moja mama mrazi obcas ked neodhadne ale teda tak ze o dva tyzdne napr pouzije nie na pol roka do mrazu. Rozmrazi potom pri izbovej teplote a prida maslo a preslaha

osky
17. jan 2021

Aj ja mrazim.
Po rozmrazeni treba preslahat a ak by sa nahodou sekla,pridas orechy,kokos,cokoladu,rum...nieco,kde sa tie hrudky stratia.
Ale to mozes pridat aj hned a natri to na hocijaky piskotovy plat.
Mozes to oblozit ovocim alebo poliat cokoladou...moznosti mas vela.
Vsetko to bude extra zrave😋😋😋😋😎

ivaa_
autor
17. jan 2021

Ste skvelé 😍 ďakujem

h2
17. jan 2021

@ivaa_ Áno, stále je dobrá, zvykla som ju ešte raz prešľahať, nič jej nie je. Niekedy, keď mi nezostane dosť, spojím aj dva takéto mrazené zvyšky. Práve pred nedávnom som takto robila, spojila som vanilkový a čokoládový krém, pridala som lyžicu Nutely a bol výborný.