Ako využiť kapustu?

simcucik
28. okt 2024

Ahojte robila som kačku s knedľou a kapustou bohužiaľ ostalo mi veľa kapusty a neviem už čo s ním všetko ostatne sa zjedlo máte nejaké nápady? Nechcem to všetko vyhodiť je mi toho ľúto

slavkadi
28. okt 2024

@simcucik už uvarenú či surovú?

viestta
28. okt 2024

Zvysnu kapustu davam do mraznicky. Nikdy nevies kedy sa zide.

lenkakravcova
28. okt 2024

@simcucik kebab. Ako prílohu. Tam je červená kapusta super.
A keď máš kyslú bielu, tak kapustnica.

mata90
28. okt 2024

@simcucik kapustove fliačky

lusa18
28. okt 2024

Halušky s kapustou

rozculena
28. okt 2024

takže tvrdíš,že ti nefunguje google?
https://www.google.com/search?q=recepty+s+kyslo...

79viktoria79
28. okt 2024

záleží aká kapusta,ak dusena tak kapustniky

angeli121212
29. okt 2024

@simcucik buď zamraziť ku ďalšej kačke alebo ja robievam halušky s kapustou

lilianka28
29. okt 2024

@simcucik Ak myslíš už hotovú, uvarenú kapustu - tak buď zamraziť, alebo zvyknem aj zavariť do fliaš. To mám hneď hotovú prílohu k budúcemu obedu, iba zohrejem.

0silvia0
29. okt 2024

@simcucik no ako si si poradila s tou kapustou? Ak ju už máš udusenú, tak dochutiť a urobiť kapustové fliačky alebo kapustníky. Poprípade rajčinovú kapustu ako prívarok/polievku, už len dorobiť rajčinovú šťavu a dochutiť. Dalo by sa všeličo.

ja_bb
29. okt 2024

@simcucik asi cervenu že? Zamrazit, alebo uvarit hoc aj kuracinu a dat s pecenymi zemiakmi,my nemáme iba ku kacke (lebo ju nerobím), ak majú chlapci chut na kapustu,kupim prvé maso čo vidím a k tomu dám🙂

la_dolce_vita
29. okt 2024

Upiekla by som bravcove a k tomu pre zmenu zemiakovu knedlu. Alebo sup do kosa 🙂)

simcucik
autor
29. okt 2024

Mám červenú uvarenú už nie kyslú môžem ju teda zamraziť obyč. a ak zavariť tak aký je postup? Nikdy som totiž nezavárala 🤭

lilianka28
29. okt 2024

@simcucik Ja keď zaváram, tak normálne do zavaracich 0,7l pohárov naložím - trochu poutlačam lyžicou uvarenú kapustu a sterilizujem zhruba 10 minút na bode varu. Nechám postáť v hrnci ešte nejakých 30 minút, potom vyberiem a vychladnuté skladujem radšej v chladničke. Je dobrá aj po mesiaci.

1ryba
30. okt 2024

Ja ju jem samotnú na večeru. Proste dusená zelenina.