Mam 2 konzervy fazule v paradajkovej omacke, nejake napady ako to vyuzit ?
S párkom, "rýchla večera"
Ja som prave dnes robila take "aloo gobi".. oprazila som cibulku, cesnak, do toho hodila indicke korenie, vyliala fazulku v konzerve (ten nalev mi nechuti, tak bez nalevu), do toho dala uvareny karfiol na male ruzicky, trochu uvarenych zemiakov na kocky, od oka pasirovanych paradajok, osolila, chvilu povarila a hotovo
daj velky zemiak do truby upiect, potom zohrej fazulu na peci, vylej na zemiak a zasyp syrom, ak chyba maso tak slanku k tomu
"beans on toast" alebo "english breakfast", ak sa ti chce s tym pohrat 🙂
Opraziť veľa cibule a podla chuti klobásy, obe porezane na polkrúžky, pridať fazuľu v par.omacke a prehriať, pridat trochu kečupu, pretlačeného cesnaku, osolit, okoreniť č.korenim, podľa chuti opikantnit.
@eryykah toto nam v UK davali na obed☺️ nostalgia
Ja milujem tento vegan mexický guláš, chutí aj vysloveným mäsožravcom 😀https://varecha.pravda.sk/recepty/vegetariansky...