Zienky, nerobili ste klobásovu tortu? Chcem spraviť švagrovi na 50-ku. Nie kyticu, ale tortu…. Poskladať klobásy do tvaru torty… máte nejaké typy alebo postup ako na to? Ďakujem
@mila23 Lepšie je spraviť cesto, dať do toho nakrájanú klobásu a syr, upiecť vo forme na tortu a dalo by sa to potom ozdobiť šunkovou penou a strúhaným syrom, prípadne nejakým korením.
@jarmila2010 skúšala som hľadať, ale našlo mi iba klobásove kytice alebo slané torty a to nie je to čo chcem
@cosmic_origin ja som nemyslela tortu pečenú, ale takú že napr fľaša sampanskeho a okolo naskladam klobasy…. Čiže nie slaná torta
Ja by som vytvorila asi nejaký kruh z kartónu aj s plným vrchom (na fľašu doň vyrezať dieru) ako základ a ten by som obložila, prípadne by som klobásy zviazala... ale skúsenosť nemám, je to len prvé čo mi napadlo 😅
to vypada,ze su klobasy napichane na polystirene
vyrezat napr.z 10cm polyst. 2kruhy s otvormi v strede...zlepit ich...pripadne niecim obalit...tacku pod tortu kupis...
@didi2102 kde sa daju kupit,take hotovve?
Ten polystyrén dáva väčší zmysel, dá sa to kúpiť ako polystyrénová maketa v cukráskych potrebách, používa sa to napr. na pridanie poschodí na torty, keď ale človek nepotrebuje toľko torty 🙂
@didi2102
@jarmila2010
@lindous ďakujem zienky, tak nejak som aj ja rozmýšľala…… polystyrén ma nenapadol, iba karton
@lindous 🙂 ano,prave som to nasla..lepsie,ako vyrezavat
skus youtube...je tam vela vselijakych postupov