Ako vymiešam týmto šľahačom cesto?

labelo
5. jan 2013

viete mi niekto poradit ako týmto šlahačom vymiesim cesto?raz som to skusila a lepilo sa mi to na tie metličky a posuvalo sa mi to cesto hore po metličkách až sa mi dostalo do otvorov kam sa metličky zasuvaju a cele sa mi to ucpalo,teraz nedavno som sa odhodlala,že to skusim znova,ale zase to iste,viete s tým vymiesiť cesto niekto?čo robím zle?poradte prosím, nechce sa mi to v rukách,dakujem
http://www.google.sk/imgres?q=slahač&um=1&hl=sk...

sabina1975
5. jan 2013

ak myslis kysnute cesto tak to sa spracuva tymi hakmi metlicky su na trene, piskotove cesto a kremy

labelo
autor
5. jan 2013

@sabina1975
sabina ja viem ,ktoré / ja tomu obidvojmu hovorím metličky /su na cesto 😀 ja som sa nepytala ktorými to mám robit,obrazok som dala preto,aby ste vedeli aký šlahač myslím,ja potrebujem vediet ako to mám robit, lebo mi to nejde

denisa87
5. jan 2013

ale ake cesto myslis?

hyta
5. jan 2013

Ja používam tie metličky na piškótové a redšie cesto, tie háíky, čo majú byť na kysnuté sa my tiež veľmi neujali, takže buď to hodím do robota a je to raz dva, alebo, ak sa mi nechce vyťahovať robot, umyjem si paprčky a vymiešam to nimi, tiež raz-dva.

tenty
5. jan 2013

@labelo tie take spiralove metlicky musia ist kazda do otvoru do ktoreho patria, cesto sa nebude posuvat, nedaju sa dat do len tak do ineho otvoru, pozri detailnejsie, ci tam nie je nejak vyznacene ze ktora kam patri 😉 mne sa stalo, ze som zamenila a cesto sa posuvalo 🙂

labelo
autor
5. jan 2013

kysnute cesto myslim

labelo
autor
5. jan 2013

@tenty
mam ich spravne a vobec sa ti to nelepi na tie metličky?a ako dlho to tým miesiš?

martina646
5. jan 2013

Ja mám presne ten istý probém. Používam len tie metličky na redšie cesto, sneh a pod. Tie háky mi robia to isté pri kysnutom ceste, namotá sa mi cesto až po vrch a upchá dierky. Nepoužívam to, ale tiež uvítam radu 🙂 Mám zn.Fagor.

michaela80
5. jan 2013

@labelo mne to robi vtedy ked ich vymenim... aspon ja mam tak ze jedna je prava a druha lava ked ich prehodim tak mi cesto ide hore k slahacu ked pozeram na obrazokl tiez mas ich rozne . myslim konce ktore idu dovnutra..

tenty
5. jan 2013

@labelo iba ked som ich mala vymenene, cize zle zalozene sa mi to cesto hore tahalo, a vies co este, na mojom sa prepina tiez ze na jedny metlicky a na druhe, mas aj toto spravne? prepac, mozno mas vsetko spravne, ja len teda skusam, ze kde by mohol byt problem, alebo ich skus dat teda opacne, mozno nejaka vyrobna chyba
a miesim az kym sa celkom nespoji cesto

labelo
autor
6. jan 2013

@tenty
skusim to, dakujem za radu 😉