viete mi niekto poradit ako týmto šlahačom vymiesim cesto?raz som to skusila a lepilo sa mi to na tie metličky a posuvalo sa mi to cesto hore po metličkách až sa mi dostalo do otvorov kam sa metličky zasuvaju a cele sa mi to ucpalo,teraz nedavno som sa odhodlala,že to skusim znova,ale zase to iste,viete s tým vymiesiť cesto niekto?čo robím zle?poradte prosím, nechce sa mi to v rukách,dakujem
http://www.google.sk/imgres?q=slahač&um=1&hl=sk...
@sabina1975
sabina ja viem ,ktoré / ja tomu obidvojmu hovorím metličky /su na cesto 😀 ja som sa nepytala ktorými to mám robit,obrazok som dala preto,aby ste vedeli aký šlahač myslím,ja potrebujem vediet ako to mám robit, lebo mi to nejde
ale ake cesto myslis?
Ja používam tie metličky na piškótové a redšie cesto, tie háíky, čo majú byť na kysnuté sa my tiež veľmi neujali, takže buď to hodím do robota a je to raz dva, alebo, ak sa mi nechce vyťahovať robot, umyjem si paprčky a vymiešam to nimi, tiež raz-dva.
kysnute cesto myslim
Ja mám presne ten istý probém. Používam len tie metličky na redšie cesto, sneh a pod. Tie háky mi robia to isté pri kysnutom ceste, namotá sa mi cesto až po vrch a upchá dierky. Nepoužívam to, ale tiež uvítam radu 🙂 Mám zn.Fagor.
@labelo mne to robi vtedy ked ich vymenim... aspon ja mam tak ze jedna je prava a druha lava ked ich prehodim tak mi cesto ide hore k slahacu ked pozeram na obrazokl tiez mas ich rozne . myslim konce ktore idu dovnutra..
@labelo iba ked som ich mala vymenene, cize zle zalozene sa mi to cesto hore tahalo, a vies co este, na mojom sa prepina tiez ze na jedny metlicky a na druhe, mas aj toto spravne? prepac, mozno mas vsetko spravne, ja len teda skusam, ze kde by mohol byt problem, alebo ich skus dat teda opacne, mozno nejaka vyrobna chyba
a miesim az kym sa celkom nespoji cesto
ak myslis kysnute cesto tak to sa spracuva tymi hakmi metlicky su na trene, piskotove cesto a kremy