Poradite ako vyfuknut vajce? Mame doniest do skolky a mne sa zatial ani jedno nepodarilo ☹
vedd normalne ......si vyfuknete vajce...
ja si ho na chvíľu namočím do octu - nie celé len tie konce ...(používam tie klasické "raňajkové" stojany na vajíčka na mäkko ...) a potom zľahka hrubšou ihlou prepichnem a vyfúknem...a tiež si to uľhčím tým, že éšte párkrát pichnem ihlou do dierky a vajíčko vnútri pomiešam ... 🙂
Ja si z detstva pamatam, ze mama to riesila injekcnou striekackou... natiahla do nej vzduch a ten potom vpustila do vajicka... 😉
hehehe :D nič proti autorke, ale toto ma veľmi pobavilo, ako ja mám muža z bytovky a zasadil si do kvetináča paradajky, teraz je trocha mimo z toho, že aké je to už veľké a že to rastie 🙂 ale tak no... každý máme iné prednosti :D
Akoze fakt nechapem naco odpovedaju ludia, ktori nemaju k teme co povedat, lebo odpoved typu "vedd normalne ......si vyfuknete vajce..." nepovazujem za radu, resp. odpoved na otazku. A tiez nechapem, preco niektori zosmiesnuju akukolvek otazku. Myslim, ze ak niekto prosi o radu, akukolvek, urobi tak preto, ze si sam uz pomoct nevie... Nikto uceny z neba nespadne, mozno az na par uzasnych, ktore sa tvaria, ze pozrali vsetku mudrost sveta! 😠
ahoj taky jdu právě vyfukovat do školky 😀 a já to delám že nožíkem udělám dírku na jedné i druhé straně a pak vezmu párátko máme takové ty kulate se špičkou a propichnu vnitřek z jedné i druhé strany pak jen trochu fukneš a ono vice mene vyteče. jo a předtím ho umyju, zítra na nej budeme lepit nálepky tak asi i jarem odmastit 🙂 držím palce a silný fuk 😉
ústami 😅
tu je aj "vyfúknutie": http://www.sashe.sk/-katula-/journal/par-zlepso... - tiež injekčnou striekačkou
hmm. zoberem vajce - slepacie idealne. umyjem pripadne. a spickou nozika alebo hrubou ihlou jemne tukam na vrch skrupiny az urobim dierku, staci dva tri milimetre priemer. potom to iste z druhej strany. a fukam... musis dat pozor, aby si ho nezmackla. a mne sa osvedcilo obcas zospodu pichnut ihlu, aby som potrhala blanky, co drzia bielok a zltok pokope. drzim palce.