Prosím nejaký tip, ako vyčistiť naozaj zájdené panvice z vonka aj v zvnútra?
Za každú radu budem vďačná.
Ďakujem
Zalezi od materialu panvice. Ale ja som kedysi ozivila stare ale dobre panvice, zo spodu uplne cierne tak, ze som nastriekala well done niekolkokrat... Postupne vsetka ta zapecena cierna mastnota stiekla a panvica bola zo spodu ako nova.
@bessie12 ďakujem
@babovka2321 je keramická, tá sa ten prostriedok použiť aj zvnútra?
Mne sa osvedčilo čokoľvek pripálené dať variť s pracím práškom 👌 bez roboty, bez drhnutia a ako bonus nádherne vonia celý byt 😃
Neviem, ci sa da, on ten well done (odmastovac za studena) je primarne na nerezove povrchy. Je aj well done na keramicke povrchy, ale neviem, nakolko ucinny je, nikdy som ho nepouzivala.
@babovka2321 ďakujem vyskúšam
Prasok citra a klasiku hubku 🙂
Vcera som akurat cistila ruru a panvice z vonku well donom a skvelo to vycistilo, nastriekala som na povrch, poroztierala a dala na chvilku do sacku, klasickou zinkou s drotenou stranou precistila a panvice su t vonku ako nove.
skus použit kapsulu do umývačky riadu.
Ja som čistila panvicu zvonka zvnútra s well done
Zvnútra mi panvice umyje umývačka, čiastočne aj vonkajšom. Ale už dávno sa nedrbem s takou nepodstatnostou ako je vonkajší povrch. Aspoň na nich vidno, že ich nemáme na okrasu
Urcite by som zvnutra necistila panvicu takym svinstvom, ako je well done a potom z toho jedla...
Well done vyskúšajte ☺️
@viestta neznici sa vam z tej umyvacky teflon? Lebo nam finish quantum kapsule znicili. Dakde som citala ze by sa nemalo davat do umyvacky.
@ijuska1982 nemám.teflonove ale nejakú keramiku ci co
pouzivam cif a cistiaci prostriedok na gril. Z vonku s drotenkou a z vnutra hubkou a drhnem.