Môj muž ma presviedča, že všetci takto vyberajú plech z rúry:
Dá horúci plech von z rúry a položí ho na sklo/dvere, ktoré ani nie sú úplne otvorené, lebo je to vstavaná rúra. Položí na tie dvere aj tanier.
A z takto zaťažených dverí si nakladá. Keď ho prosím, aby si plech normálne vybral na drevenú dosku, že zaťažuje dvere, tak hovorí, že to robia všetci a mám mu to vyvrátiť?
Som úplne mimo alebo tak niekto iný, iný muž , skutočne takto nakladá veci?
Ps: hanbím sa za neho tak, že nemám viacej slov
Na dvierkach od rúry nechávam max položený horúci prázdny plech. Inak ho vyberiem na dosku a naberám si ako človek
položím ho hore na mriežky na varnej ploche - veď keď nechá plech na dvierkach, ide z rúry horúčava - to mu nevadí?
Toto som v zivote nepocula. Hlavne ak tam polozis tazky trebars liatinovy pekac, tak dovidenia.
Ja vyberam na podlozku alebo drevenu dosku na linku.
Na linke mam drevenú dosku, položím na ňu plech či pekac
Vybavené
moja babka, mamina, ja, svokra, svokor, ktorý rád varí a pečie, môj muž, nikto z nás nikdy nepoložil nič na dvierka. Takže sme viacerí v prevahe, a to riadnej 🙂
Tak to by mi ani nenapadlo.🤔... Okrem toho, že by mi ešte zničil dvierka na rúre. Niektorí chlapi si myslia, že keď to tak robila ich maminka, že to je jediný správny spôsob. Treba ho vyviesť z omylu, aj keď ho to bude bolieť.🙄
V živote som nepočula že to takto niekto robí. Normálne plech vyberiem a položím buď na linku alebo hore na vypnutý sporák, podľa toho kde mám miesto a nakladam tak. Nikdy by mi nenapadlo položiť to na dvierka 🤷🏻♀️
Vyberame na drevenu dosku na linke. Aj ja aj muz. Nenapadlo by ma nechat to na dvierkach rury.
chlapské uvažovanie, mám niečo v ruke, čo chcem niekam položiť, tak na najbližšiu voľnú plochu. Keď s ťažším pekáčom urve dvierka od rúry, pochopí, že to bola blbosť
Na dvierkach rury polozeny? No tvoj muz bude daky ojedinely pripad, este som to nikoho v zivote nevidela ani nepocula robit, vyberiem plech polozim na sporak
Akoze polozi na dvierka rury? Ehm, nikdy som to takto nerobila, ani neviem o niekom, kto by take nieco praktizoval. Nikdy som nic nepolozila na dvierka rury, vsetko ukladam bud na sporak alebo na drevenu dosku. Ak chcete coskoro kupovat novu ruru, tak nech si smelo naklada takto z dvierok.
Manželovi odkáž, že to tak nerobí okrem neho nikto a že mu pod 🌲 daruješ kurz vyberania plechu z rúry 😉
Ja si to ani predstaviť neviem.😂 Odkáž mužovi, že plech sa kladie na dosku, drevenú.
Tak ja budem asi ojedinely pripad 😆. Ak nie je tazky plech a potrebyjem len vytuahnut maly kusok, niekedy sa takto narychlo obsluzim 😉
Vyberam na drevenu dosku na kuchynskej linke
Tak toto pocujem prvy krat 🙈 nikdy by mi nenapadlo polozit cokolvek na otvorene dvierka od rury 🤷♀️
Ako som si aj myslela, vsade normalne, len u nas som ja ta "divna", ako vzdy, no cele na hlavu, jeho hanba, diky za podporu :😀
Na dvierka nedávam nič, keď tak vysuniem rošt s plechom ale komfortnejšie je to normálne vybrať na linku
ja keby toto urobim tak moj muz by vyskocil z koze🙃nie este zeby on takto naberal
prepac ale je to divne
Inak dakedy to robila moja babka aj mama. Ale to boli tie také rúry s kovovými dverami, nie sklenené...
Odkaz pre manžela: NIE, nikdy by mi to ani len nenapadlo položiť plech na dvierka a nepoznám nikoho kto by to niekedy urobil. 😁
Ja len nerozumiem, prečo by sa mal za to hanbiť? On ma taký spôsob, niekto má iný, ale toto určite hanba nie je. To, že 90% ľudí robí niečo tak, alebo onak, ešte neznamená, že to musia robiť všetci. Nebuzeruj ho toľko, nechaj nech si naloží ako chce a ty si nalož po svojom 😀
polozim ho na sporak hore, na mrieszky, pripadne ked ruru nepouzivam, mam v nej plechy, tkore mam pocas pouzivania vonku, tak niekedy dam plech an tie studene, pripadne na mriezku ( mam nahradnu mriezku do rury ), pripade na dosku.
nikdy nei na dvierka.,
kedysi sme to tak robili, u rodicov, ale kedysi boli sporaky ine.
Nikdy v živote som takto nevidela nikoho nakladať.. Položím plech normálne hore na sporák, alebo na drevenú dosku a tak naberam, alebo aj muž to tak robí.
Položím na liatinové mriežky na sporáku.
ked narychlo si len chcem dolozit nieco z plechu, tak tiez to robim ako tvoj muz. co je na tom divne?...alebo povytiahnem aj s mriezkou...ale ked potrebujem pokrajat co bolo na plechu, alebo nabrat viacerym, tak samozrejme vyberiem von hore...
Za mňa je to blbý nápad, zbytočne zaťažuje dvierka, svini sklo a ešte aj uniká zbytočne teplo z rúry. Ale ze by to bola nejaká hanba, to sa mi tiež nezdá. Proste ma (zrejme z domu) debilny návyk. Keď budete musieť meniť rúru, lebo expert vyvalil dvierka, pochopí to veľmi rýchlo.
na sklenene dvierka nikdy. a ani som to nevidela robit nikoho koho poznam.
Bála by som sa o pánty! Odhliadnuc od sálavej horúčavy z rúry. Drevená podložka vedľa na linke, plech na ňu. Len to chce rozmýšľať vopred a pripraviť si ju vopred. To sa mu asi nechce (a to bude pravá príčina 😀).
v živote som nikoho nevidela takto nakladať z plechu. Normálne položím na podložku na linke