Baby ako varíte túto ryžu???? Už ju varím pol hodinu a stále je tvrdá
@simca06022011 áno takto varievam ako ty ale nikdy sa nepodarilo. Tak som skúsila túto sáčkovu išla som podľa návodu ale nula bodov
jaaj sackova... to mne ostavala mlazgava ... :D skus ju vysypat iba do tej vody, uvarit a precedit
pre mna je osvedcena basmati ryza, inu ani nekupujem, sackovu vobec. Ja poprazim na cibulke chvilku (ak chcem bez tuku, tak tento krok vynecham), zalejem vriacou vodou v pomere 1 salka ryze, 2 salky vody, osolim a necham varit na slabom az miernom stupni polozakryte. Ked uz je ryza takmer hotova, odstavim a hrniec zabalim do deky a necham takto dojst. Vzdy sa podarila 🙂
sáčkovú som prestala kupovať, nejak mi to úplne prestalo chutiť. skús ku z toho sáčku vysypať a spraviť ako klasickú.
A ako ju varis?? ze je stale tvrda.. chvilu oprazim na oleji (alebo len dam na horuci olej-trosku, pomiesam a hned zalejem, ako mam cas), nalejem vodu tak 2cm nad ryzu, prisolim, zakryjem. A varim.. nafuci sa, voda sa vypari.. skontrolujem, odstavim, zakryte necham dojst ak treba. Vybavene.