Varite cez vikend vzdy polievku + hlavne jedlo? Alebo len jedno z toho? Cez tyzden je to urcite u kazdeho inak kvoli praci/skolam/skolkam. Preto sa pytam na ten vikend.
Ja vývar a druhe jedlo
polievku aj druhé, varím v sobotu na oba dni
Vzdy aj polievku, aj druhe
Ano, polievka a hlavne jedlo.
Polievku len keď sa mi chce, alebo potrebujem niečo spotrebovať. Nie je to pravidlo, je to čisto na mne, či bude alebo nebude polievka. Nikto to tu nerieši. Decká aj chlap si môžu dať polievku v každý pracovný deň, v jedálni alebo niekde s menučkom. Takže nemyslím si, že polievka cez víkend je nejaká nutnosť.
ako kedy, niekedy aj polievku aj druhe, niekedy ani jedno, a niekedy len druhe
My nikdy nejeme na obed jedno aj druhé, takže polievku niekedy uvarím v nedeľu večer, piatok vece, alebo vôbec.A zase cez týždeň aj 3x polievku ako kedy...ale ten rituál, že víkend musí byť vývar nemáme🙂
Varím polievku aj druhé. Ale polievku často aj na dva dni. Druhé varím v sobotu a aj v nedeľu. Ak zostane, dojedáme radšej v pondelok.
Ano na 90%, polievka a druhe jedlo.
Snazime sa tak kombinovat aby sa vsetko zjedlo. Vselijako, podla toho ci napr.ostane polievka z piatka. Tak v sobotu dovarim druhe. A v nedelu ak ostalo druhe zo soboty tak sa vacsinou pytam ci chcu polievku alebo nejaky kolac.
A vacsinou uz rano si zahlasime kto co chce (z toho co je a z toho co sa bude varit). A podla toho dovarim.
Buď sýtu polievku (šošovica, fazuľa, guláš) alebo druhé jedlo. Vývar jedine na večeru. 2 jedlá by sme nezvládli. Niekedy u starkej keď ešte żila sme vždy v sobotu mali vývar a halušky. A tiež v nedelu vývar a druhé jedlo. Ale z polievky sme si vždy nabrali len mini porciu aby sa nepovedalo.
Ano vzdy. Nehovorim ze vyvar na niekolko hodin,ale aspon nejaku polievku aj cez tyzden na veceru.
V 90% prípadoch len druhé.. polievku len keď mám na ňu obrovskú chuť
Každá nedeľa je vývar a druhé jedlo😋
Sobota: hlavné jedlo
Nedeľa: vývar vždy, hlavné jedlo, zostáva aj na pondelok
Koláč alebo zákusok každú sobotu, bez toho si víkend neviem predstaviť
Ja som uplne prekvapena z Vasich odpovedi. U nas je (takmer) vzdy nieco navarene. Ale jeme, kym to nedojeme (2-3 dni) - takze varim, ked je dojedene, dojeda sa. Ale obcas je to polievka, casto hlavne jedlo, obcas husta polievka. Malokedy mame aj aj, to hlavne, ked mame navstevy alebo ja, ci priatel, chut na viac jedal. A su dni, ze v nedelu mame cestoviny s kecupom a v utorok polievku, hlavne jedlo aj dezert...
Stravujeme sa prevazne doma, priatel robi na HO a ja si vacsinou nosim jest do prace (na obed idem tak 2-6x mesacne)
V nedelu varim polievku (vacsinou vyvar) plus druhe jedlo... V pondelky nevarim, takze v nedelu sa vari aj na pondelok... V sobotu mame tiez aj polievku a druhe. Mame vzdy obe... Deti su polievkove
Väčšinou len hlavné jedlo