Ako uvarím kotlíkový guláš?

nicebaculka
6. sep 2012

ahojte.... ako spravim na sporaku fajnovy gulas z bravcoveho meska..... aky je postup co na to setko potrebujem??? dakujem za rady 😅

alena16
6. sep 2012

Osmahnem veľa cibule, potom mäso, mimo ohňa nasypem červenú papriku, gulášové korenie, soľ, zamiešam, zalejem vodou a dusím. Asi pol hodinu pred dovarením prihodím zemiaky a dolejem toľko vody, aký chcem mať hustý guláš... zahusťujem starým chlebom (tak zahustený guláš chutí úplne najlepšie 🙂) Nakoniec pridám mleté čierne korenie, majorán a pretlačený cesnak. 😝

caly8
6. sep 2012

ja si s mäsom dám rovno ešte narajbaný zemiak a ošúpané a nakrájané paradajky a vyvarím ešte PCR papriku zbavenú jadier (tú nekrájam len to tak šupnem a potom vyberiem) .. ostatné ako alena16 🙂 ak robím aj s hovädzím mäskom tak bravčové pridávam ked je hovädzie polomäkké ale postup ten istý ...

sendy182
6. sep 2012

kolko cibule toľko mäsa na väčšie kocky........ja pridám do základu aj trocha štipľavej papriky a čierne korenie, soľ, sladkú papriku ,mletú rascu, a jemný kečup, zalejem vodou len po mäso aby sa dusilo, na miernom ohni, pridám krájaný cesnak ,nadrobno krájaný zemiak, nech sa rozvarí, neskôr pridám zemiaky potom, krájanú paradajku a papriku, nechám dovariť nezahusťujem dochutím a hodím ešte majorán a mňami-mňami....aj by som si normálne dala 😀

monika15
6. sep 2012

Taky myslis ;) ??? Vonku 🙂 ???

katren
6. sep 2012

Ak chces varit, zajtra si kup dennik Pravda, je tam priloha o vareni a zrovna o gulasoch.....
a inak sa staci pozriet na varecha.pravda.sk, mimibazar.sk, dobrejedlo.sk......a hlavne, na toto staci pouzit uja googla 😉

alex33333
Odpoveď bola odstránená
Zobraz