Ahojte.
Skúsila som už tri recepty, ale keď vychladnú, hneď su stvrdnute. Vie niekto poradiť recept kde ostanú maličké? :D
Dakujem
Podla mna su makka skoro vsetky ak ich urobis spravne. Teda nie uplne tenke a hlavne piect kratko. Cim dlhsie pecied tym su tvrdsie
@janagem ja robím tieto a ešte ani raz sa nestalo žeby boli tvrdé... Hneď ako ich upečiem su mäkké až dokým sa nezjedia🙂
https://dobruchut.aktuality.sk/recept/40195/fot...
@janagem malicke budu, ked ich malicke vykrojis.
@elizabet173 ohhh ten krajec chleba alebo jablko som nikdy neskúšala. Ďakujem!
@onedaynick prepáč makucke som myslela :D neviem písať :D
Zakladom je piect ich kratko. Musis si to odsledovat, kazda rura pecie inak, a vytiahnut ich este vtedy ked su take bleducke.
Ja robím už niekoľko rokov tieto.... sú mäkkučké hneď aj dlho .....ale ako píšu ženy vyššie tak piecť len krátko keď sa zdvihnú už len chvíľku a vypínam ak to náhodou prešvihnem tak sú tvrdé.....
https://varecha.pravda.sk/recepty/medovniky-fot...
Základ krátko piecť 7-8 minút
@janagem dať do sáčku, dózy, inak nebudú mäkké
@janagem https://www.mimibazar.sk/recept.php?strana=2&id.... Tieto sú naj .. robím každý rok