Ahojte mamičky,
chcem Vás poprosiť o radu ako urobiť kakao. Malá má 3 roky a doteraz pila iba Nutrilon, postupne som jej začala primiešavať aj kravské mlieko. Chcela by som jej spraviť aj kakao, len neviem koľko mlieka a lyžičiek granka či kakaa a či dávate aj cukor. Ja mlieko ani kakao vobec nepijem, tak neviem...
Ďakujem 🙂
zalezi na chuti 🙂 ..vyskusaj jednu lyzicku..ak mu nebude chutit tak pridaj...ja som tak vyskusala a ostali sme pri jednej lyzicke granka a jednej lyzicke cukru a staci mu to..tak len skusaj 😉
ja nerobievam ochutene kakaa,ja dam do mlieka klasika pravý kakaový prašok s trochou cukru a prevarím.decká si to buď dochutia medom alebo docukria 🙂 ,ak chcem mlieko bananove jednoducho rozmixujem banan alebo ine ovocie a hotovo.treba skusiť a casom zistiš kolko coho samozrejme cukru co najmenej alebo trstinový
na 2,5 dcl mliecka davam 1 lyzicku granka, cukor nie, ved granko je dost sladke 🙂
ako detom nam robili na hrncek mlieka 1 lyzicku kakaa a 2 lyzicky cukru.
granka by som na hrncek urcite nedala viac nez 3 lyzicky, takym malym detom treba davat co najmenej, 2 stacia bohate, si myslim. granko rozhodne bez cukru.
ja davam 1 lyzicku granka na 200ml mlieka a cukor vobec 😉
ano ikke ma pravdu 2 stacia bohato a ziadny cukor!...a naco chces tam dat granko mozno vypije aj mliecko bez granka?mozno po nutrilone vypije aj ciste mlieko ...chuti ovela lepsie ako nutrilon--isteze kakao chuti lepsie ako mlieko ale naco zbytocne davat kakao[kakaovy prasok]a cukor ked vypije aj mliecko,mlieko je zdrave !ale granko ?...aspon nebude mat problem v skolke ...vypije aj neochutene mliecko ...nie ako ine deticky ktore su zvyknuty nakakao
Mne malý v pohode prešiel zo sunaru na kravské mliečko, najprv vyskúšaj mlieko pár dní až potom dávaj granko, keby odmietala...ja robím granko tak, že dám plnú flašu mlieka cca 250ml a jednu odmerku granka (odmerku mám zo sunaru) a v pohode stačí...
Ahoj, ja dávam malému do asi 2,5 dcl šálky 4 lyžice kakaa. Cukor mu nedávam, granko je myslím dosť sladké.