Kto mi pls poradí ako urobiť maslovú plnku do torty. korpus mám makovo mandľový, ale na plnku neviem nájsť recept.
ja maslovu plnku robim tak ze vyslaham maslo s cukrom, a nad parou uavarim vajicka s cukrom do zahustnutia, vmiesam vychladnute do maslovej peny a posekam nadrobno kusky ananasu. MNAM!
ten prvy tip je jednoduchsi (jednoduchsie je uz len kupit puding Ole od Dr. Oetkera a pridat jednu smotanu na slahanie a jeden ztuzovac slahacky a cely kompot aj so stavou, zatrasies a mas za 30 sekund hotovo)
marthuska prosím napíš podrobnejší recept na ten krém.. to mám akože ako zatriasť? to stuhne?? peosím prosím, napíš IP
ja hlasujem za ten prvy, tiez tak robim....ten traseny je sice jednoduchy, ale moze ti tam vadit ta umela chut polotovaru
aj ja robievam tie zo zlateho klasu, nielenze su lahke, ale neni co na nich pokazit,,, ked chcem kakaovu prislaham do nej 2-3 polievkove lyzice kakaa ,, vsetkym chutia, este sa nikto nestazoval ze by boli zle 🙂 😉
ahojte ako robievate maslove kremi do torty..?
uvarim hustu kasu z mlieka a par PL muky, do vychladnutej kase primixujem maslo a cukor, je to jednoduche a chutne, dochutit mozes akokolvek (kakao, orechy, kava, liker....) chuti vyborne 🙂
jeeeee
😀 😝
mozes uvarit z pol litra mlieka, 1 vanilk.cukor a jedného zlateho klasu puding, nechat vychladnut, medzitym vymiest maslo s praskovym cukorm a ked je puding studeny, tak spolu zmiesat a natriet korpus 🙂
nech sa vydari a hlavne chuti 🙂