ahojte chcem piect tento tyzden sobotu uz medovniky chcem sa opytat co mam pouzit alebo spravit aby boli aj do Vianoc krasne vonave a hlavne mäkké dakujem za vase rady tipy, nametya navrhy
Ahoj, ja mam osvedcene uz asi 3 roky po sebe ich robit z Hladkej muky T650. Je to vlastne "chlebova muka", ale medovnicky su naozaj makke aj dva mesiace po upeceni. Skladujem ich potom iba v plechovej doze. A nemusim tam davat uz ani jablcko a podobne zalezitosti... Muku zozenies aj v Tescu 😉
uskladni ich v doze s kuskom jablka a za 3 dni budu makucke 😉
Ja som po niekoljych rokoch blbych pokusov, nasla recept na skvele medovnicky, ktore su makke cele Vianoce. Peciem ich tesne pred Vianocami a su fantasticke 🙂 len recept teraz na rychlo neviem najst 😝