Poradte co lahke varit aby lahsie travilo tie lieky ? Sme pozitivny a potrebujem navarit nieco co nie je tazke na zaludok a stravi.. co varite vy? Alebo co odporucate? Cestoviny? Kurac.maso,?
Dobrý hovädzí vývar
My sme dva dni nejedli absolútne nič... potom vyvar a celkovo polievky boli fajn keďže som dlhšie nemala na nič chut tak tu polievku som aspoň zjedla
@dominikatomas Ja som prvé štyri dni kovidu žila len na hriankach s maslom a jablkách. (Prvé dva dni takmer ani to.) Ten vývar sa mi zdá byť ale fakt dobrý nápad. 👍
@dominikatomas ak budeš schopná variť (ja som nevládala ani stat na nohách) tak niečo rýchle, poprípade také aby si pri tom nemusela stáť. Kludne objednaj aj jedlo z donášky. Ja som s mužom nič nejedla, ak tak priniesli nám vývar a aj ten sme jedli 3 dni keďže nám nič nechutilo.
@dominikatomas tak variť môžeš všetko 😃😃 ale najlepšie to načo máš chuť.. Pri každej chorobe je veľmi dobrý silný vývar.
Varte podľa toho, ako vládate, a to načo máte chuť. Ja tiež som nemala chuť na nič 😐
Mne veľmi pomohlo aloe a probiotiká.
@evaferenczova ono jedla by som ale z liekov zaludok ako na vode a hnacka... takze neviem xo uz zjest aby nebola.. urcite ten vyvar aspon
@dominikatomas my sme koronu prezili na polievke vyvar,ovoci a suchom chlebe tiez aby sme nieco zjedli kvoli liekom.Vobec nam nechutilo jest, este teraz dva tyzdne po mi moc nechuti.A dajte si aj probiotika to trosku pomoze.My sme to mali podelene mne bolo zle od zaludka ale nevracala som a muz mal hnacky okrem inych priznakov.
@dominikatomas práve aloe koncentrát do vody pomôže na žalúdok, a probiotiká tiež rozrobené vo vode😉
@lucianne
@evaferenczova tak snad to prejde uz a zaludok sa da dokopy.
@dominikatomas ja som varila len zeleninovú polievku, absolútne mi nechutilo jesť a ani priateľovi. Ovocie, zelenina a zeleninová polievka 🤣