Ako ste ako 21-ročná varila?

20. nov 2023

Ako ste boli na tom vy v 21 rokoch s varením?
Akože dobre základne veci : kuracie sote, Čína , losos so zemiakmi, kura s ryžou , rezne , segedin zopár krát , špagety a iné cestoviny , plnenu tortilla s mäsom drezingom a zeleninou , kura na paprike, palacinky,bravcovu panenku ….. a to je asi tak vsetko :D

lindous
20. nov 2023

Ak zvládneš toto, určite zvládneš aj iné veci podľa receptu, postupne aj zaimprovizovať 😅

alickapusinka
20. nov 2023

Na 21 rokov vieš veľa variť moja švagriná má 50 rokov nevie variť nič chodí sa najesť do reštaurácie alebo fast food. Ale je slobodna bezdetná takže jej to neprekáža. Podľa mňa dokážeš aj viac však skús navariť podľa receptu aj tak si každá dochucujeme jedlo po svojom.

ailiba
20. nov 2023

Vsak to je super. Si sikovna... Ostatne veci budes varit postupne, priebezne, podla receptov...

ivik4
20. nov 2023

V 22ke sa mi narodil syn a nevedela som varit absolutne nic,ani jedine jedlo, mama ma nikdy nepustila do kuchyne ani jej pomoct.
Vsetko som sa naucila sama za pochodu, sem tam nejaky recept som skusila, inak z hlavy😇.
Varila som od prveho dna co sme byvali sami a milujem to dodnes

egonsk
20. nov 2023

no vymenovala si viac veci ako tu vie uvarit polovica slecien a dam aj okolo 30tky, takze hlavu vzhuru a vela zdaru v dalsich jedlach prajem ! 🙂

zmrzlinka2021
20. nov 2023

Ja som ešte ani segedín nerobila 😁

jaja20
20. nov 2023

V tej dobe som už bola 3 roky vo vzťahu a vedela som variť aj piecť všetko možné. Teraz je možnosť pozrieť si detailnú prípravu jedál/ receptov na internete, kedysi sa nám o tom ani nesnívalo.

autor
20. nov 2023

Ja som čakala hejty.. tak ďakujem 🥺🩷

kitties
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marca12
20. nov 2023

Musela som varit odmalicka v 12 tich som zvladala uvarit obed pre celu rodinu. Moja mama bola co sa tyka prac v domacnosti sialena,to sme museli odmalicka vediet vsetko robit. Malo to aj vyhodu,ze som vzdy vedela varit a piect. No aj tak si myslim,ze dobra a hodnotna zena sa nemeria tym,ci vie varit. Podla mna toho vies dost a v dnesnej dobe sa netreba bat ani ked baba nevie varit. Je tolko video navodov,ze to zvladne ozaj kazdy,kto ma chut sa naucit varit.

bessie12
20. nov 2023

v kuchyni sa zvrtam od mojej 16tky. V 21 som uz vedela pomerne dost jedal uvarit ci upiect kolace. Rada experimentujem v kuchyni. Vymyslam a skusam nove recepty alebo z 1-2 ci 3 receptov z netu si urobim jeden. Je to pre mna urcity druh relaxu 😀

pribinak
20. nov 2023

Šikovná si. Ja veľa varimaj podľa videli Kuchyňa Lidla. On to skvele popise, ukáže ako sa to kraja vari servíruje

sima338
20. nov 2023

buď v pohode, ja som ešte ani z kysnutého nerobila 😂 variť viem, také základy, čo si spomenula tiež, mäso ja veľmi robiť neviem, keď vynechám kuracie, rybu či morčacie, tak divinu, steak ani kačicu neviem. 😂😂 pritom varím bežne rôzne jedlá, či už na raňajky, obedy, len mňa varenie nebaví a to je môj najväčší problém...keby som extrémne bohatá, mám kuchára na špeci stravu, s kalóriami a so všetkým...to by bol môj sen

2006_1211
20. nov 2023

Som mladšia a viem variť len také veci co jeme aj ja aj partner alebo dcérka. To čo mi nechuti nevarím takže činu a panenku som ešte ne varila ostatné varím varím skoro každý druhý deň lebo zvyčajne nám ostane aj na druhy deň nikedy aj na 3dni a varím všeličo veľmi obľúbené sme mali sviečkovu, Segedín, bryndzové halušky, brokolicová krémová, francúzske zemiaky

h2
20. nov 2023

Od cca 14-15 rokov varím normálne všetko.
Ak vieš uvariť to, čo si tu vymenovala, tak nemáš problém uvariť čokoľvek.

medda_beda
20. nov 2023

Čokoľvek som navarila čo som si zmyslela, ale aby to neznelo tak úžasne tak som zabudla vyšľahať bielka na piškótu napríklad (manžel bol milo šokovaný 😂) totiž v rúre v plechu vznikla tektonická platňa a presladila som mäso s medom nedalo sa to zjesť.
Nie vždy všetko vyšlo na prvýkrát, ale niektoré veci ma prekvapili, že sa podarili.

majamat
20. nov 2023

tak to vies varit viac ako ja som vedela.

majlo1234
20. nov 2023

Vies normalne varit, a cokolvek si zmyslis, uvaris podla receptu 🙂 na niektore veci potrebujes na rat skusenosti, ale tie naberies len skusanim, smelo do toho

januska12323
20. nov 2023

V 21 som vedela akurát tak praženicu, keď zvládneš toto zvládneš všetko na čo si nájdeš recept.

ivangeline
20. nov 2023

Horsie. Akuratsom zacinala skusat varit. Rozne jedla.

lenka2710
20. nov 2023

Ja som v tom veku veru vedela tak max praženicu, francúzske zemiaky a nejaké polievky, v 23 som sa vydala a presťahovali sme sa do bytu, presne viem, čo som varila v prvý týždeň a je tomu už takmer 10 rokov 😂 vývar, palacinky, kura s ryžou - to som sa skoro pobila s rúrou 😂, guláš a file s kašou! Postupne to šlo, na veľa jedál som si dlho netrúfla a na niektoré si netrúfam doteraz, ale hladom sme nepomreli 🙈

gab
20. nov 2023

u nas sme mali podelene prace, takze ja som od 11r. uz stala v kuchyni, v tvojom veku uz som vedela varit aj piect, dokonca aj kysnute. A kazdu nedelu som miesila domace rezance. Dnes uz tie rezance kupujem 😀, uz setrim cas.

kroska18
20. nov 2023

Môžem odporučiť stránku "kuchařka pro dceru" kde sú podrobné vysvetlené kuchárske postupy.

sabinaxd
20. nov 2023

Mam 21, mam dieta a žijem sama s partnerom a s varením som na tom podobne😃 ale pečenie ma bavi oveľa viac

euka210
20. nov 2023

Ked vies take veci v 21r, tak zvladnes kludne aj ine...ved su recepty na jedla ci len z hlavy.
Ja napr.segedin neviem robit, lebo mi nechuti. A pri detoch som sa naucila rychle jednoduche jedla, ziadne casovo narocne piplacky.
V 21r som ja bola na Vs a doma, take veci som nevarila. Varila som len ked som chcela nieco ine co varievala mama, nieco nove vyskusat. Varila som s mamou. Az po svadbe som varila naplno.

lugie
20. nov 2023

Podľa receptu vie navariť podľa mňa každý. Nič zložité. Nerozumiem tomu keď niekto povie že nevie variť 🙈 Ja som sa odsťahovala v 19r a zvládla som toho veľa. Teraz pred 30kou mi nerobí problém fakt že nič..

liz_lemon
20. nov 2023

v 21 som nevedela varit absolutne nic, varit som zacala az v 35, ale ze by som bola nejaka kucharka o sebe nemozem povedat

mima1608
20. nov 2023

Mala som presne 21 keď som začala variť (nevedela som ani tu ryžu dovtedy). Zo začiatku som varila podľa receptov, teraz už varím často bez nich, alebo si len tak vymýšľam recepty 😂 mám 29 aktuálne, to tak na porovnanie.... Čiže ty si na tom lepšie ako som bola ja v tvojom veku

tiezjedna
20. nov 2023

@autorka s týmto základom uvaríš čokoľvek👍 ja som varila asi od 15, pomáhala som mame aj babine, strašne ma to bavilo a baví dodnes. Je to môj relax, hoci i povinnosť (je nás 5😀).

mamickalisticka
20. nov 2023

0,0 😂nevedela som. Možno tak párky, cestovinový šalát a volské oko🤣🤣 variť som sa naučila až po 21ke, keď som varila svojmu synovi a zároveň sa učila variť. Teraz mam 26 a napr segedin som ešte nerobila 🙃
Najvyšší čas