Ahojte, včera v noci som nechala rozmraziť rybu, ale nie v chladničke, len som ju zabalenú nechala v miske... A teraz rozmýšľam či to bol správny spôsob rozmrazenia a či ju môžem použiť... Chcela som ju spravit na masle.. môžete mi poradiť? V kuchyni som nová a vôbec mi to nejde 🤦 ďakujem...
Aku ? Dobre umy osus papierovou utierkou az potom ochutit a piect
@jajana_2 je to v poriadku, ale privonaj si ako pisu vyssie. Ak vyslovene smrdi, tak vyhod. Ale nemal by to byt problem 🙂
Myslím že v pohode, ja vždy ryby rozmrazujem v miske a nie v chladničke..
bežne tak robím a v pohode...
@innapnirhu haha :D
bola v poriadku, ďakujem 😊
Najprv som citala rozmaznavanie ryby 😂
Ale k veci, podla mna je to v pohode, ale ked mas pochybnosti tak si pricuchni, ak smrdi stylom "fhuj toto nejdem jest" tak nejedz, ak len mierne zapacha rybacinou je to ok ale ked aj tak pochybujes, staci dlhsie piect.