Ako správne rozmraziť rybu?

jajana_2
13. júl 2019

Ahojte, včera v noci som nechala rozmraziť rybu, ale nie v chladničke, len som ju zabalenú nechala v miske... A teraz rozmýšľam či to bol správny spôsob rozmrazenia a či ju môžem použiť... Chcela som ju spravit na masle.. môžete mi poradiť? V kuchyni som nová a vôbec mi to nejde 🤦 ďakujem...

innapnirhu
13. júl 2019

Najprv som citala rozmaznavanie ryby 😂
Ale k veci, podla mna je to v pohode, ale ked mas pochybnosti tak si pricuchni, ak smrdi stylom "fhuj toto nejdem jest" tak nejedz, ak len mierne zapacha rybacinou je to ok ale ked aj tak pochybujes, staci dlhsie piect.

cacianka
13. júl 2019

Aku ? Dobre umy osus papierovou utierkou az potom ochutit a piect

jajana_2
autor
13. júl 2019

@cacianka lososa

alexandra2468
13. júl 2019

@jajana_2 je to v poriadku, ale privonaj si ako pisu vyssie. Ak vyslovene smrdi, tak vyhod. Ale nemal by to byt problem 🙂

nada89
13. júl 2019

Myslím že v pohode, ja vždy ryby rozmrazujem v miske a nie v chladničke..

deti95060810
13. júl 2019

bežne tak robím a v pohode...

lubik87
13. júl 2019

@innapnirhu haha :D

jajana_2
autor
13. júl 2019

bola v poriadku, ďakujem 😊