Ahojte,
prosím ako inak spracovať hrušky, keď nechcem kompót ani výživu?
Napadlo ma nastrúhať do fliaš ako jablka a sterilizovať, nevznikne z toho kaša? Skúšal niekto?
Ďakujem za tipy 🙂
sušené hrušky, hruškové chutney, hruškový med.. a potom rôzne recepty - hrušky sú super do koláčov aj do šalátov.
Marmelada.
Ja hrušky najradšej suším. Ale my máme taký druh, že sa s nimi nič extra nedá robiť, len zavariť, alebo nasušiť.
dzem z hrušiek- uvarený spolu s veľkou škoricou a brusnicami - geniálna chuť.
napr. https://taste.htgetrid.com/sk/varene/varene-iz-...
Ano postruhat ale na väčšom struhadle. V zime šup do žemľovky, pyté koláč, a podobne.
@hedviga2 nevznikne z toho kaša , keď sa to sterilizuje? a ako dlho to mám sterilizovať? ďakujem
Nastruhat na väčšom struhadle nastrkať do poharov a uplne bez cukru sterilizujem v hrnci s vodou 20 minut na 80 stupnov. Nič tomu nie je, žiadna kaša
Jednoznacne ususit
Susene su super, ja som zvykla aj posypat mletou vanilkou pred susenim, dobre tie chute spolu ladia.