Ako skladovať langoše aby vydržali do druhého dňa mäkké?
@klarissa25 práveže som sľúbila chalanom, že im pošlem do roboty na raňajky. A keďže manžel odchádza ráno o 4, neviem kedy by som ich mala robiť aby boli čerstvé. Čiže jedine dnes večer, len či ich dat do chladničky, nechať vonku, do čoho ich dať
ja osobne by som vypražila, vychladila a hodila do mrazničky. Tak by mali vydržať najlepšie.
Jednoducho supnut do sacka a mikrovlnky. Tak zmakknu. Popripade trosku predtym navlhcit.
Ja neviem, vždy keď ich dám do sáčku uzatvoriť, odložiť do chladničky a potom ohrejem v mikrovlnke, nemám pocit žeby neboli "čerstvé". Takto ich dokážem zjesť aj na tretí deň, keďže sme doma langošovi tak ich robíme naraz viac ks. 🙂
Za mňa je dobrý iba čerstvo upečený langoš. Takže ak by som sľúbila mužovi do práce langoše, tak by som im na obed doniesla čerstvo upečené a nedávala mu ráno langoše z predchádzajúce dňa, ktoré oni budú jesť až za niekoľko hodín. Áno, dať do sáčku a potom mikrovlnky, zmäknú. Ale s čerstvým langošom to nemá absolútne nič spoločné. Takže ja by som im odniesla čerstvo upečené.
Vzdy robim naraz z kila muky a dam urobene do chladnicky v miske a sacku. Na dalsi den potriem cestakivou vodou a ohrejem v mikrovlnke su ok. Ja robim langose mekucke bez vajca takze sa v pohode daju jest na dalsi den
Nevypiect všetky. Odložiť cesto do chladničky a na druhy deň upiect cerstve