Ako skladovať langoše?

5. jún 2023

Ako skladovať langoše aby vydržali do druhého dňa mäkké?

klarissa25
5. jún 2023

Nevypiect všetky. Odložiť cesto do chladničky a na druhy deň upiect cerstve

autor
5. jún 2023

@klarissa25 práveže som sľúbila chalanom, že im pošlem do roboty na raňajky. A keďže manžel odchádza ráno o 4, neviem kedy by som ich mala robiť aby boli čerstvé. Čiže jedine dnes večer, len či ich dat do chladničky, nechať vonku, do čoho ich dať

0silvia0
5. jún 2023

ja osobne by som vypražila, vychladila a hodila do mrazničky. Tak by mali vydržať najlepšie.

rebrambora
5. jún 2023

Jednoducho supnut do sacka a mikrovlnky. Tak zmakknu. Popripade trosku predtym navlhcit.

mimka1402
5. jún 2023

Ja neviem, vždy keď ich dám do sáčku uzatvoriť, odložiť do chladničky a potom ohrejem v mikrovlnke, nemám pocit žeby neboli "čerstvé". Takto ich dokážem zjesť aj na tretí deň, keďže sme doma langošovi tak ich robíme naraz viac ks. 🙂

melanta
5. jún 2023

Za mňa je dobrý iba čerstvo upečený langoš. Takže ak by som sľúbila mužovi do práce langoše, tak by som im na obed doniesla čerstvo upečené a nedávala mu ráno langoše z predchádzajúce dňa, ktoré oni budú jesť až za niekoľko hodín. Áno, dať do sáčku a potom mikrovlnky, zmäknú. Ale s čerstvým langošom to nemá absolútne nič spoločné. Takže ja by som im odniesla čerstvo upečené.

slavomira236
5. jún 2023

Vzdy robim naraz z kila muky a dam urobene do chladnicky v miske a sacku. Na dalsi den potriem cestakivou vodou a ohrejem v mikrovlnke su ok. Ja robim langose mekucke bez vajca takze sa v pohode daju jest na dalsi den