Viete prosim ako sa robi taka ta chrumkava zmes na obalovanie so struhankou ako maju napriklad mrazene rybie prsty alebo ako su "Maggi napady" chrumkave rezne? Dik.
Ahoj, sice, nepoznam odpoved na tvoji otazku, ale kdesi som videla, ze sa da masko obalit aj v tych kukuricnych lupienkoch, potom mas to masko chrumkavejsie...Pre pokus by stalo , pomlet ich a zmiesat napr. so struhankou..
Tie lupienky som uz skusala, ale moc mi to nevyslo.
Dufam, ze sa ozve nejaka dobra kucharka a povie ako na to.
ja mám rezne vždy chrumkavé. Mäso umyjem, dôkladne vysuším papierovou utierkou, posolím, obalím v polohrubej múke, vo vajci/ kam som dala štipku soli/ a v strúhanke. Rezne dám do horúceho leja, po 1 minute otočím a pečiem pomaly 5 min. vypnem sporák. Počkám 2 minuty, zapnem sporák, pečiem 5 minút pomaly , ku konci pridám plyn, rezne naberú farbu , vyberiem a držím nad pekáčom aby olej stiekol z rezňa a položím na papierovú utierku. Vysuším olej a môžeme jesť. Nikdy nezakrývam pekáč, kde mäso vyprážam.
rybie prsty su obalovane v granulovanej struhanke a to ked sa vysmazi je chrumkave, ja zijem v uk a tu ta struhankaje, je uplne ina ako nasa chlebova
robila som v restike, kde s touto granulovanou obalovali aj syry a je super
len neviem ci ju maju aj na slovensku
Granulovu struhanku maju v Lidli.
aj ja som zvedavá 😀 😀 😀