Ako rýchlo rozmraziť parené buchty?

22. aug 2022

Ahojte zabudla som vytiahnut z mraznicky parene buchty ako ich rychlo rozmrazit?vzdy ich rano vyberiem a do obeda sa rozmrazia,len teraz som zabudla,hodit ich do mikrovlnky?

malinovka333
22. aug 2022

dat ich na paru

terez246
22. aug 2022

Daj naparovať zamrazené. Rozmrznú, aj sa naparia, nič sa nestane. Len troška dlhšie. 😊

cocolino234
22. aug 2022

Keď ich dáš do mikrovlnky, budú mať hnusnú konzistenciu. Ale prečo ťa nenapadlo ich dať normálne na paru, aby sa rozmrazili a zároveň naparili... to naozaj neviem. :D normálne ich daj na paru. 🙂

marty_4
22. aug 2022

vsak normalne ich dat naparovat taketo z mraziaka. bude to trvat kusok dlhsie, ale v pohodicke sa to takto da 🙂

malinovka333
22. aug 2022

@cocolino234 lebo nie kazdy rozmysla, toto je fakt otazka na kona v dnesnej dobe,

liljana
22. aug 2022

Do mikrovlnky na 20-30 sek. 10 sek. obratit ich na druhu stranu, 10 sek, zase obratit, 10 sek obratit. Potom su uz skoro rozmrazene. Potom na chvilu nad paru.
Ked sa v mikrovlnke pecivo a pod. neotoci z oboch stran a pridlho sa ohrieva, jedna strana bude este zmrznuta a druha uz pomaly vyschnuta.

autor
22. aug 2022

Sme na dovolenke nemame tu parak

veronikaszabova
22. aug 2022

Hrniec, voda - hore uviazes utierku, prikryjes napr. miskou a naparujes

aliii3
22. aug 2022

Nadpariť. To tak bežne robím a je to tak najlepšie si myslím, sú nadýchané, dobré, z mikrovlnky mi vôbec nechutia.

maria898
22. aug 2022

Ja dam do sacka a do mikrovlnky do minuty je buchta ako cerstva

lydiasabolova
22. aug 2022

u svokrovcov som videla, že omočili mikroténový sáčok, šupli si doň porciu knedle, zaviazali a tak dali do mikrovlnky, tak si myslím, že by to mohlo fungovať aj na buchty 🙂 možno trochu pomalšie prihrievať, keď je zmrznutá, lebo zas neviem, ako sa dlhodobo bude správať sáčok v mikrovlnke 😀

syslik81
22. aug 2022

dat na tanier zakrit a do mikrovlnky alebo priamo na paru ...

joesvk
22. aug 2022

Do sáčika, trochu ich akoby omočiť vodou a do mikrovlnky. Ale len na malú chvíľu.
A hneď jesť. Keď vychladnú, už to nebude ono.
Tá hranica, kedy sa to dá pokaziť je tenká.