Ahojte zabudla som vytiahnut z mraznicky parene buchty ako ich rychlo rozmrazit?vzdy ich rano vyberiem a do obeda sa rozmrazia,len teraz som zabudla,hodit ich do mikrovlnky?
Daj naparovať zamrazené. Rozmrznú, aj sa naparia, nič sa nestane. Len troška dlhšie. 😊
Keď ich dáš do mikrovlnky, budú mať hnusnú konzistenciu. Ale prečo ťa nenapadlo ich dať normálne na paru, aby sa rozmrazili a zároveň naparili... to naozaj neviem. :D normálne ich daj na paru. 🙂
vsak normalne ich dat naparovat taketo z mraziaka. bude to trvat kusok dlhsie, ale v pohodicke sa to takto da 🙂
@cocolino234 lebo nie kazdy rozmysla, toto je fakt otazka na kona v dnesnej dobe,
Do mikrovlnky na 20-30 sek. 10 sek. obratit ich na druhu stranu, 10 sek, zase obratit, 10 sek obratit. Potom su uz skoro rozmrazene. Potom na chvilu nad paru.
Ked sa v mikrovlnke pecivo a pod. neotoci z oboch stran a pridlho sa ohrieva, jedna strana bude este zmrznuta a druha uz pomaly vyschnuta.
Sme na dovolenke nemame tu parak
Hrniec, voda - hore uviazes utierku, prikryjes napr. miskou a naparujes
Nadpariť. To tak bežne robím a je to tak najlepšie si myslím, sú nadýchané, dobré, z mikrovlnky mi vôbec nechutia.
Ja dam do sacka a do mikrovlnky do minuty je buchta ako cerstva
u svokrovcov som videla, že omočili mikroténový sáčok, šupli si doň porciu knedle, zaviazali a tak dali do mikrovlnky, tak si myslím, že by to mohlo fungovať aj na buchty 🙂 možno trochu pomalšie prihrievať, keď je zmrznutá, lebo zas neviem, ako sa dlhodobo bude správať sáčok v mikrovlnke 😀
dat na tanier zakrit a do mikrovlnky alebo priamo na paru ...
Do sáčika, trochu ich akoby omočiť vodou a do mikrovlnky. Ale len na malú chvíľu.
A hneď jesť. Keď vychladnú, už to nebude ono.
Tá hranica, kedy sa to dá pokaziť je tenká.
dat ich na paru