icon

Ako robíte pstruha?

avatar
ivana1410
3. nov 2014

baby, poradte 🙂 dakujem

avatar
alison758
3. nov 2014

ja robim v alobale sol korenie na ryby cesnak na platky aj cibulu a citron davam aj na rybu aj do nej,moj muz to pecie bez alobalu potom je koza chrumkavejsia ale skor zhori,v alobale je vzdy stavnata

avatar
leushkka
Autor odpoveď zmazal
avatar
dejnas
3. nov 2014

osoliť, okoreniť čiernym korením, pokvapkať štavou z citróna a upiecť v trúbe na masle (pod alobalom)... posledných cca 5 minút dám alobal preč a dopečiem bez neho

avatar
ivana1410
autor
3. nov 2014

@dejnas
@leushkka ako dlho pečiete ?

avatar
leushkka
Autor odpoveď zmazal
avatar
dejnas
3. nov 2014

@ivana1410 ja pečiem 20 - 30minút

avatar
erickatt
3. nov 2014

Len sol a maslo, a v alobale

avatar
janinah
3. nov 2014

toto keď urobíš,tak iný recept nebudeš už chcieť...odporúčam
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/105887438...

avatar
michaelkanr
3. nov 2014

ja na panvici na masle a oliv oleji. osolim, dnu vlozim bylinky a opeciem. ale chuti mi aj pecena, rovnaky postup, akurat zabalim do alobalu.

avatar
ivet1371
4. nov 2014

V janskom skle dam maslo,citron,cibulu,vnat petrzlenovu,mlete čierne korenie,rascu,sol

avatar
adawada
4. nov 2014
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.
avatar
radlinka
4. nov 2014

Tak ja som zvykla na ocisteneho davat maslo, bylinky a sol, plus nejake to korenie. Podla chuti. Potom som nakrajala zemiacky, posypala kminom nasolila, moze sa pouzit aj korenie na zemiaky, pripadne ine bylinky, maslo a cele prikryt alobalom a sups do rury 😉
Dalsia alternativa je na pstruha alebo iny druh ruby poukladat este platky citrona, kt. doda paradnu chut alebo pokvapkat citronovou stavou 😉

Inak ja zvyknem casto robit kapra podobne, len ho necham par hodin postat zaliateho v mlieku, ryba sa potrebuje dobre vymocit aby sa zbavila pachov rybaciny. A ked uz dobre par hodin postoji, vytiahnem, nasolim, jemne nakorenim, posypem sladkou cervenou paprikou a nakrajam dostatok cesnaku, aby to kapra jemne prespykovalo a pachy sa vytratili. Vtedy ziskava prijemnu chut. No a na koniec zalejem smotanou (kyslou) ale moze sa aj slahackovou, len nie je taka husta a mierne sa roztecie. Prikryjem celu rybu alobalom a zapeciem v horucej rure. 🙂

avatar
ivetoy
4. nov 2014

aj my tak,sol maslo a do rury so zemiakami naraz...