Ahojte 🖐️,
Ani neviem ako poriadne nazvať tento môj problém. Ženy, ide o to, že som strašný stresak a robím koláče na Vianoce na objednávku. Väčšie množstvo objednávok mám aj mimo môjho okresu.... A keď som dnes sledovala správy a počula som, že chcú zakázať chodenie mimo okres, tak mám strach, že čo bude, keďže suroviny som si už nakúpila a s pečením som už začala... Ak mi porušia objednávky,komu to dám predplatiť? Pandemickej komisií? Som z toho na nervy... Ako to idete riešiť vy čo pečiete, prípadne tie, čo máte objednané z iného okresu? Prosím, nevhodné komentáre si nechajte pre seba. Ďakujem 🤗
Moja teta pečie a viem, že si to vážne predávali na hranici okresu. Aspoň niektoré objednávky, čas ludi jej ich zrusilo. Je to len na dohode.
@lulka321 normálne by som to rozviezla a vôbec sa nestarala. Povedzte, ze idete nakŕmiť kravy a sliepky.
A pripadne by som sa ešte spojila s tými, čo majú zákusky objednané, aby som mala istotu, ze ich prevezmú.
@ladyelsa87 telefonovať určite budem, ale ešte je pomerne skoro, keďže ešte ani v parlamente nevedia, čo spravia... Ďakujem 🤗
bolo by to síce drahšie, ale vždy sa dá rozviesť aj kuriérom a tí nemajú veď výnimky. veď to je práca.
Inak mne vlastne takto veľkonočné zákusky doviezli autom. Veď to je v podstate tiež "cesta do práce a z práce", aj keď tak neoficiálne. Ale veď ani na Veľkú noc neboli kontroly.
Neboj sa nič dobré koláče sa hneď rozchytaju
@lulka321 chápem. Robia rozhodnutia zo sekundy na sekundu. Každopádne držím palce, nech to dobre dopadne. A ako bolo spomenuté, je to Vaša práca. Nebojte sa, ani policajtom sa nebude chcieť zastavovať každého a zoberú kazde vysvetlenie.
@unicornlady v podstate máte pravdu a myslím, že keď ukážem plný kufor zákuskov, tak asi pochopia, že pracujem.... To je tiež pravda, že nikto nekontroloval, či ste z daného okresu, ale pri mojom šťastí....
@ladyelsa87 ďakujem 🤗 teraz žartujem ale mala by som si zobrať aj jednu krabicu koláčov navyše, ak by ma zastavili,nech si osladia život
@unicornlady ale to sa bojím ako by to dopadlo... Nie že by som kuriérom neverila, ale určitá obava tam je
Tak toto ma nenapadlo. Ja mám objednané zákusky cez 2 okresy. Takže to ja neviem ako bude....
Keby sme sa vsetci postavili proti tym protizakonnym nariadeniam, ktore su mimochodom neplatne, tak by ste nic take nemuseli riesit. Takze som zvedava, ktolki z vas sa zajtra postavia a pojdu na protest, aby sme si vybojovali svoju slobodu naspat a aby sme bojovali za nase deti!!!!!!! Ludia, otvarajte oci, kym este nie je uplne neskoro. A hlavne nepozerajte zapredane televizne noviny a zapredane media! Tam vam NIKDY nepovedia pravdu, len klamu a zavadzaju. 🇸🇰
@weronika171717 tabletky si si už dala, ty bojovník za slobodu?
Mozno ak by vam aj zrusili objednavky, ak ste na FB v skupine napr. kdesu ludia z vasho mesta - ponuknut. Len sa zaprasi.
@weronika171717 Ak pojdete na ten protest, verim, ze mate pripravene aj navrhy, ako danu situaciu riesit. Ako zvladnut stupajuci napor chorych v nemocniciach, stupajuci pocet chorych lekarov a lekarov v karantene, ako riesit problemy v skolstve, co s gastronomiou a cestovnym ruchom na pokraji krachu atd. Nesuhlasim ani nahodou s kazdym rozhodnutim vlady a ospravedlnujem sa, ze som mimo temu.
@lulka321 odovzdate si to na hranici okresu 🙂 prepacte, za zart 🙂 urcite sa nieco bude dat urobit, ved nepojde o chodenie po centrach...drzim palce, aby ste nemali skodu 🙂