Ako riešite predaj objednaných zákuskov mimo okres na Vianoce?

lulka321
11. dec 2020

Ahojte 🖐️,
Ani neviem ako poriadne nazvať tento môj problém. Ženy, ide o to, že som strašný stresak a robím koláče na Vianoce na objednávku. Väčšie množstvo objednávok mám aj mimo môjho okresu.... A keď som dnes sledovala správy a počula som, že chcú zakázať chodenie mimo okres, tak mám strach, že čo bude, keďže suroviny som si už nakúpila a s pečením som už začala... Ak mi porušia objednávky,komu to dám predplatiť? Pandemickej komisií? Som z toho na nervy... Ako to idete riešiť vy čo pečiete, prípadne tie, čo máte objednané z iného okresu? Prosím, nevhodné komentáre si nechajte pre seba. Ďakujem 🤗

birika
11. dec 2020

@lulka321 odovzdate si to na hranici okresu 🙂 prepacte, za zart 🙂 urcite sa nieco bude dat urobit, ved nepojde o chodenie po centrach...drzim palce, aby ste nemali skodu 🙂

nelca0510
11. dec 2020

Moja teta pečie a viem, že si to vážne predávali na hranici okresu. Aspoň niektoré objednávky, čas ludi jej ich zrusilo. Je to len na dohode.

lulka321
autor
11. dec 2020

@birika ja som tiež nad tým premýšľala, že sa postavím k ceduli a budem len podávať 🤣🤣🤣 pobavili ste ma. Ďakujem 🤗

lulka321
autor
11. dec 2020

@nelca0510 mne to doposiaľ nezrušil nikto... Len sa bojím, aby to rušenie neprišlo deň-dva pred odovzdaním a ja budem jesť zákusky do veľkej noci 🙈

ladyelsa87
11. dec 2020

@lulka321 normálne by som to rozviezla a vôbec sa nestarala. Povedzte, ze idete nakŕmiť kravy a sliepky.
A pripadne by som sa ešte spojila s tými, čo majú zákusky objednané, aby som mala istotu, ze ich prevezmú.

nelca0510
11. dec 2020

@lulka321 co si povieme... To akurát bola veľká noc. Ale popredala kde sa dalo...

lulka321
autor
11. dec 2020

@ladyelsa87 telefonovať určite budem, ale ešte je pomerne skoro, keďže ešte ani v parlamente nevedia, čo spravia... Ďakujem 🤗

unicornlady
11. dec 2020

bolo by to síce drahšie, ale vždy sa dá rozviesť aj kuriérom a tí nemajú veď výnimky. veď to je práca.

zuzliq
11. dec 2020

@lulka321 do práce sa mohlo cestovať aj mimo okres. Vy vlastne idete do práce, pretože vaša práca je pečenie a rozvoz.

unicornlady
11. dec 2020

Inak mne vlastne takto veľkonočné zákusky doviezli autom. Veď to je v podstate tiež "cesta do práce a z práce", aj keď tak neoficiálne. Ale veď ani na Veľkú noc neboli kontroly.

panorek
11. dec 2020

Neboj sa nič dobré koláče sa hneď rozchytaju

ladyelsa87
11. dec 2020

@lulka321 chápem. Robia rozhodnutia zo sekundy na sekundu. Každopádne držím palce, nech to dobre dopadne. A ako bolo spomenuté, je to Vaša práca. Nebojte sa, ani policajtom sa nebude chcieť zastavovať každého a zoberú kazde vysvetlenie.

lulka321
autor
11. dec 2020

@unicornlady v podstate máte pravdu a myslím, že keď ukážem plný kufor zákuskov, tak asi pochopia, že pracujem.... To je tiež pravda, že nikto nekontroloval, či ste z daného okresu, ale pri mojom šťastí....

lulka321
autor
11. dec 2020

@panorek ďakujem za povzbudenie 🤗

janinah
11. dec 2020

@lulka321 pri prvom zatvorení okresov kontrolovali všetky tri cesty do susedného okresu.aj tu najmenej frekventovanú

lulka321
autor
11. dec 2020

@ladyelsa87 ďakujem 🤗 teraz žartujem ale mala by som si zobrať aj jednu krabicu koláčov navyše, ak by ma zastavili,nech si osladia život

lulka321
autor
11. dec 2020

@unicornlady ale to sa bojím ako by to dopadlo... Nie že by som kuriérom neverila, ale určitá obava tam je

hipuska
11. dec 2020

Tak toto ma nenapadlo. Ja mám objednané zákusky cez 2 okresy. Takže to ja neviem ako bude....

weronika171717
11. dec 2020

Keby sme sa vsetci postavili proti tym protizakonnym nariadeniam, ktore su mimochodom neplatne, tak by ste nic take nemuseli riesit. Takze som zvedava, ktolki z vas sa zajtra postavia a pojdu na protest, aby sme si vybojovali svoju slobodu naspat a aby sme bojovali za nase deti!!!!!!! Ludia, otvarajte oci, kym este nie je uplne neskoro. A hlavne nepozerajte zapredane televizne noviny a zapredane media! Tam vam NIKDY nepovedia pravdu, len klamu a zavadzaju. 🇸🇰

lulka321
autor
11. dec 2020

@hipuska hádam nezostanete bez zákuskov 😉 a ja budem dúfať, že tie svoje bez problémov roznesiem 😊

danica2711
12. dec 2020

@weronika171717 tabletky si si už dala, ty bojovník za slobodu?

jumama
12. dec 2020

Mozno ak by vam aj zrusili objednavky, ak ste na FB v skupine napr. kdesu ludia z vasho mesta - ponuknut. Len sa zaprasi.

elizabet173
12. dec 2020

@weronika171717 Ak pojdete na ten protest, verim, ze mate pripravene aj navrhy, ako danu situaciu riesit. Ako zvladnut stupajuci napor chorych v nemocniciach, stupajuci pocet chorych lekarov a lekarov v karantene, ako riesit problemy v skolstve, co s gastronomiou a cestovnym ruchom na pokraji krachu atd. Nesuhlasim ani nahodou s kazdym rozhodnutim vlady a ospravedlnujem sa, ze som mimo temu.