icon

Ako správne pripraviť pastiersky syr?

avatar
evickuska
4. okt 2024

Dievcata ak robite doma pastiersky syr, z akeho syru prosim Vas? Pripadne trojobal ci cesticko?
Ja som asi dement mne sa vzdy kazdy a vsetko roztece 😏 aj obalit 2x aj kdeco a nic nepomohlo.

avatar
biba_18
4. okt 2024

syr nad 30% tuku - čím viac tuku tým menej sa rozteká - a na chvíľu (10 min) do mrazničky

avatar
maialeo
4. okt 2024

@evickuska musis pouzivat zrejuci syr

avatar
maialeo
4. okt 2024

@biba_18 tuk nie je zarukou, ze sa neroztecie

avatar
viestta
4. okt 2024

Ked robis trojobal, tak po obalien v struhanke vrat do vajicok a este raz do struhanky a potom vyrazat na vysoku teplotu aby sa struhanka rychlo oprazila ae syr nestihol zmaknut. Obalovat zmrazeny syr tiez pomoze. A samozrejme pouzit kvalitny tucny syr, nizkotucne sa sice neroztekaju ale nie je to ono

avatar
evickuska
autor
4. okt 2024

@biba_18 akoze pred opecenim?

avatar
evickuska
autor
4. okt 2024

@viestta toto som skusila a nic roztiekol sa na maderu...

avatar
evickuska
autor
4. okt 2024

@maialeo verim ale pastiersky som este nikdy neskusala 🙈

avatar
maialeo
4. okt 2024

@evickuska ja uz neobalujem syr ale len opekam na liatine... on sa krasne oprazi do chrumkava... je to ina liga

avatar
biba_18
4. okt 2024

@evickuska áno

avatar
viestta
4. okt 2024

@evickuska ked sa ti roztiekol na maderu mala si 1. malo oleja, syr sa vypraza vo vysokej vrstve oleja, 2. nizka teplota oleja.

avatar
h2
4. okt 2024

Pastiersky? To je akože vyprážaný?

avatar
viestta
4. okt 2024

@h2 ano, vyprazany plneny napriklad sunkou

avatar
evickuska
autor
4. okt 2024

@viestta to mam odskusane

avatar
evickuska
autor
4. okt 2024

@maialeo ja by som najradsej tiez bez a niekto to dava do cesticka

avatar
janickajanicka
4. okt 2024

Ja som mala pastiersky syr v resa bol to ovčí syr vysmazeny v cestíčku na zemiakové placky. To bola maškrta

avatar
evickuska
autor
5. okt 2024

@janickajanicka mnam to verim mam rada ovcie syry 🙆‍♀️