Ahojte, tento rok mam dost stiplavu bielu redkovku a je jej vela. Hladam nejake recepty, kde by stiplavost nevadila, co mate overene. Pripadne ako ju zakonzervovat na dlhsie obdobie, aby sme ju teda jedli pomaly a postupne. Vopred dakujem 🙂
@pele reďkovky som neskúšala, ale môj muž si zvykne kaleráb nakrájať na tenké plátky, posolí a pokvapká octom. Nechá odstáť, má to veľmi rád. Možno aj z reďkovky sa to dá. Inak mi napadá do šalátov... Alebo takto? https://dobruchut.aktuality.sk/recept/68632/red...
@pele reďkovky som neskúšala, ale môj muž si zvykne kaleráb nakrájať na tenké plátky, posolí a pokvapká octom. Nechá odstáť, má to veľmi rád. Možno aj z reďkovky sa to dá. Inak mi napadá do šalátov...
Alebo takto? https://dobruchut.aktuality.sk/recept/68632/red...