Ako pripraviť prvý mrkvový príkrm?

35slavka
25. aug 2011

Ahojte chcela by som sa len opytat ako je spravne pripravit prvy mrkvovy prikrm staci ,ked ho roztlacim vydlickou alebo radsej rozmixujem?Dakujem za vsetky vase rady

bambi2
25. aug 2011

radsej rozmixovat... a pridat kvapku olivoveho oleja alebo dostat spezialny olej na pripravu pokrmov pre babys.. 🙂

julianka777
25. aug 2011

no urcite rozmixovat 🙂 pretoze asi este nema ani jeden zubok a mohlo by babatku zabehnut 🙂

mireag
25. aug 2011

@35slavka Ja som uvarila mrkvu nad parou, rozpucila vydlickou a prepasirovala. Skusila som len popucene, ale s tym sa dusil.

35slavka
autor
25. aug 2011

presne tak ja som jej len roztlacila vydlickou ale aj tak sa mi zdaju ze su tam kusky mrkvy rozmixujem jej to asi ,ale mozem povedat ze jej to nechuti ,myslite ze jej to bude chutit viac ked jej to rozmixujem?

bambi2
25. aug 2011

@35slavka urcite jej to bude chutit rozmixovane, mozno tie kusky, nejde jej to prehltat... vyskusaj rozmixovat a uvidis...

35slavka
autor
25. aug 2011

ste zlate dakujem vam za vase rady velmi si to vazim.....

estterka
25. aug 2011

ja som len pucila vidlickou,ale zas zalezi,kolko ma babatko,nasa mala 7 mesiacov,ked som zacala,teda jej to neuskodilo.

kisska
25. aug 2011

ked rozmixujes, mozes z toho urobit jemnejsiu kasicku. Kludne pridaj aj vyvar, alebo vodu, aby to bolo redsie. Na prvy krat ... a potom postupne sa budete ucit papat hustejsie, mixovane na hrubo... roztlacane az po velke kusky. Ak nechuti, kludne pridaj mliecko,kt. pije. Dieta ti postupne ukaze, ake hrube kusky zvlada 😉

gepardica
26. aug 2011

Ja som prve rozmixovavala mrkvicku a potom ked uz mala zubky tak popucila vidlickou.

benne
26. aug 2011

ja som ani jednému nemixovala.. len vidlička, mäso cez lis na cesnak, nedusili sa, ani zuby nemali a pekne vedeli.. ved žuje sa až stoličkami a tie vychádzajú väčšinou až po roku 😅

girasol
26. aug 2011

velmi dobra je na vyskusanie prvy prikrm, prva jarna mrkvicka od alnatura dostat kupit v DM, ma taku supi sladku chut, ktore maju babetka radi ( ak by si nemala cas na varenie pasirovanie ) 😉

fixi3
26. aug 2011

@bambi2 mozem sa opytat kde dostat ten olej???pouzivate ho aj vy?

bambi2
26. aug 2011

@fixi3 mali by ho mat v dm drogerii... 🙂 alebo potom objednat na nete v nejakom bio obchode.... a ja som ho pouzivala tiez...

fixi3
26. aug 2011

a ako sa to vola pozriem v dm...