Maminky, dajte nejaké receptíky s mungom. Len teraz som ho 1-krát kúpila, tak neviem, čo s tým 🙂 Ďakujem!
Treba namacat, min 12 hodin. Potom sa vari 40-60min, aspon tak som to nasla ja. Tiez sa na tie klicky chystam, zatial som nerobila. Myslim ze zvolim jednoduchy recept, napriklad nieco taketo
http://recepty.vareni.cz/klickove-rizoto/
@ywulla treba daj najprv naklicit- 12hodin zaliate vodou do chladnicky, nasledujuci den vytiahnut a vyliat vody, sem tam preliat novou, na dalsi den uz mozes pouzit. chrumeme bud surove- chuti ako mlady hrasok, je dobre do salatov, alebo davam do polievky- tam je vyborne. skusala som aj do rizota, ale dalo mu taku miernu horkastu prichut.
Takemu malinkemu drobcekovi by som ho skor uvarila ako naklicila. Mozes z neho spravit hustu polievku s inou zeleninkou, co papa (mrkva, zemiak) alebo ho uvareny rozmixovat a pouzit ako omacku na cestovinky, to nasa mala miluje 🙂
asi som velmi sprosta, ale co to je?ale pravdepodobne bez toho aj dieta vyrastie, ked to ja v mojom veku neviem...a uz nemam 20 rokov
Je to mala zelena fazulka, ktora pripomina hrasok. Je velmi vyzivna. Dava sa naklicit.
http://www.strava.sk/showdoc.do?docid=4621 ja som nasla toto, tiez sa chystám na klicenie.
AAko sa robí tá omáčka pallacinka?
Co to je? To myslis mango? A nebo neco jine?