Dievčatá poraďte mi, mam nakúpené tie Rybie kocky ktoré chcem klasický trojobal obaliť a vypraziť na panvici. Neviem ale, ci ich treba noc predtým vyberať a rozmraziť, namočiť do klika a citrón atd.. a také mäkké obaliť, alebo radšej nie? Lebo sa bojím ze keď budu rozmrazene a úplne mäkké, ci sa nerozpadnu pri vyprážani...
Dobrý deň, neviem akú máte značku záleží veľa od nej a koľko vody má ryba. Rozmraziť ja to stále papierovou vreckovou utriem a medzi rukami riadne povytláčam vodu a potom klasika obalím.
Ja ich rozmrazujem tak na 80%, vodu povytláčam kuchynskými papierovými utierkami, následne obaľujem v trojobale. Raz som ich nechala celkom rozmraziť a rozpadávali sa.
Oni by sa nemali rozmrazovať, pretože to nie je klasická ryba, ale kúsky a zbytky pozliepané z rýb. Okrem toho je tam vysoké percento vody, takže keď to budeš vysmážať porazí ťa,lebo v panvici ti bude prskať v oleji veľa vody.
@stanulienkat cize mam ich ešte úplne zamrznuté obaliť a hneď vypraziť?
Ja normalne rozmrazene robim.dam na utierky na vrch tiez utierky idsaju vodu obalim a vyprazu. Nic neprska. Nevi uplne zmrazene by som to nerobila vtedy si myslim zeby sa voda uvolnila do oleja a prskalo by viac..to nieje predsmazene ako tie co predavaju uz obalene alebo rybie prsty
Síce ja som to tak nikdy nerobila, nakupujeme teke rybky, ale moja mama ich obaluje ešte zamrznuté
Z úplne zamrznutého opadne trojobaj, nakolko sa zmáča
Ja rozmrazím a vodu trochu vytlačím, obalim v trojobale ako vyprážany syr, čize do vajca a struhanky dva krát