Ako pripraviť mrazené rybie filé v kocke?

22. dec 2023

Dievčatá poraďte mi, mam nakúpené tie Rybie kocky ktoré chcem klasický trojobal obaliť a vypraziť na panvici. Neviem ale, ci ich treba noc predtým vyberať a rozmraziť, namočiť do klika a citrón atd.. a také mäkké obaliť, alebo radšej nie? Lebo sa bojím ze keď budu rozmrazene a úplne mäkké, ci sa nerozpadnu pri vyprážani...

hedviga2
22. dec 2023

Ja rozmrazím a vodu trochu vytlačím, obalim v trojobale ako vyprážany syr, čize do vajca a struhanky dva krát

simonaveselovska
22. dec 2023

Dobrý deň, neviem akú máte značku záleží veľa od nej a koľko vody má ryba. Rozmraziť ja to stále papierovou vreckovou utriem a medzi rukami riadne povytláčam vodu a potom klasika obalím.

hyta
22. dec 2023

Ja ich rozmrazujem tak na 80%, vodu povytláčam kuchynskými papierovými utierkami, následne obaľujem v trojobale. Raz som ich nechala celkom rozmraziť a rozpadávali sa.

stanulienkat
22. dec 2023

Oni by sa nemali rozmrazovať, pretože to nie je klasická ryba, ale kúsky a zbytky pozliepané z rýb. Okrem toho je tam vysoké percento vody, takže keď to budeš vysmážať porazí ťa,lebo v panvici ti bude prskať v oleji veľa vody.

autor
22. dec 2023

@stanulienkat cize mam ich ešte úplne zamrznuté obaliť a hneď vypraziť?

slavomira236
22. dec 2023

Ja normalne rozmrazene robim.dam na utierky na vrch tiez utierky idsaju vodu obalim a vyprazu. Nic neprska. Nevi uplne zmrazene by som to nerobila vtedy si myslim zeby sa voda uvolnila do oleja a prskalo by viac..to nieje predsmazene ako tie co predavaju uz obalene alebo rybie prsty

dadka1997
22. dec 2023

Síce ja som to tak nikdy nerobila, nakupujeme teke rybky, ale moja mama ich obaluje ešte zamrznuté

denisah6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mamusa123456789
22. dec 2023

Ja kupujem tieto a vždy ich nechám úplne rozmraziť a nerobím s nimi nič navyše okrem obalenia a vysmazenia a nemôžem povedať, ze by sa mi rozpadávali alebo nejako prskali

hedviga2
23. dec 2023

Z úplne zamrznutého opadne trojobaj, nakolko sa zmáča