Ahojte, na nete som našla kopu receptov, ako na kuskus. Ale čo máte overené Vy a ako to pripravujete rodine? Nejaké vychytavky, aby aj deti možno zjedli... Ďakujem vopred
Napucany kuskus miesam s dusenou zeleninou, pouzivam ho ako zavarku do polievok alebo ho pridavam do salatu.
a este toto
https://recepty.aktuality.sk/recept/8442/rychly...
pridavam do neho aj rozne ovocie alebo hrozienka, nasekane orechy
@christina_petrikova a zeleninu dávaš čerstvú, alebo nejako podusenú aj s tuniakom? Všetko zmiesas spolu? A čím zaliať ten kuskus, nejaký vývar asi, ci?
@viestta napucany, myslíš zaliaty vodou? Alebo vývar dávaš? Ja v tomto nie som kreatívna, deti mi nejedia takmer nič, co je iné, ako ich 3 obľúbené jedlá. Mne už z toho šibe.
Kedy ako, ked mam vyvar dam vyvar, ked robim s dusenou zeleninou, necham v nej viac vody a nasypem kuskus do nej, tam napuci, alebo len zalejem vriacou vodou a potom pspol premiesam. Do salatu zo surovej zeleniny dam v slanej vode s olejom napucany, S tuniakom som este nerobila.
Robila som aj tak aj tak, radsej mam ale dusenu. Vyskusaj, ako bude tebe viacej chutit 🙂 Len vodu zvyknem, akoze ked je vyvar, tak dam ten, ale zase specialne kvoli kuskusu ho nerobim.
@christina_petrikova
@viestta
Ďakujem Vám veľmi pekne, dámy, za rady 😘
za mna najrychlejsie jedlo, ktore ma vzdy zachrani - kuskus s mexickym tuniakom (Giana) - kuskus zaliaty vriacou vodou, necham ho nejakch 5 min napucat a zmiesam s konzervou… potom milujem na taky kvazi taliansky sposob (zamiesam do neho olivy, susene paradajky, olivovy olej, koreniny, balkansky syr a rukolu) a na sladko som raz robila s hruskami a medom - to bolo tiez skvele 🙂 ja si myslim, ze v tomto sa medze nekladu a mozes si tam podla svojich chuti nahadzat co mas rada 🙂
Ja som robila ako ryzovy nakyp,miesto ryze,vsetkym to chutilo.
@skatloka joooj, mňam! Tuniak, olivy a sušené paradajky,balkansky syr... No toto dnes idem skúsiť! Som zvedavá na tu chuť. Síce to budem jest len ja, ale za pokus to stoji. Ďakujem ❤️
ten taliansky robim bez tuniaka, ale skus ak chces 😂😂
@skatloka jaaaj 🤣 Ako keď som si to predstavila spolu, vôbec mi tam ten tuniak neprekáža v tejto kombinácii 🤣🤣 No dobre, tak mozem na dvakrát vyskúšať, alebo aj na trikrát, ak to spojím 😊😉
Robim len ako prilohu, pripadne, ze si to zamiesam s tuniakom, zeleninom ako salat. Ale videla som aj na sladko, ze sa da spravit. To by som tiez uvitala nejake inspiracie 🙂