Ako pripraviť dusenú červenú kapustu?

eskymacik17
20. sep 2011

ahojte baby prosim vas co davate ked robite cervenu kapustu na karameli ?? viem postup cez karamel cibulu a dusenie ale uplne mi vypadlo z hlavy co sa tam pridava este za korenie .. viem ze bobkovy list ale neviem co viac . . a mame sa nemozem dovolat ..cestuje takze je vapnuta ☹

dara76
20. sep 2011

ja cibulu nedavam, spravim len karamel na to kapustu, sol, rascu, bobkovy list ... na zaver, ocot a cukor podla chuti

z.u.z.k.a.
20. sep 2011

na cibulku si dam cukor, spravim karamel, sol ,rasca, korenie trosku, bobkovy list nedavam,ale ked uz je hotova dam ocot a cukor a este ribezlovy lekvar ( z ciernych ribezli)

a podlievam vinkom, bud cervenym,alebo rose 🙂

norcima
20. sep 2011

ja osmazim cibulku do zlatista pridam cukor, skaramelizujem pridam pokrajanu kapustu, sol, bobkovy list, gulicku noveho korenia, cierne korenie, rascu, podlejem vyvarom a dusim, zahustujem len postruhanym jablckom 🙂, nakoniec dochutim octom 🙂

titkovamiriam
20. sep 2011

ked ju robím na karamali tiež nedavam cibuľu,a ked na cibulke tak dosladzam na konci 🙂 davam soľ,rascu,trošku čierneho mleteho korenia-bobkový list nedávam.Prihustím zasmažkou z hladkej muky.Do hotovej pridavam ocot alebo citronovu šťavu.

ivv
20. sep 2011

na karameli nerobim (ale mam inspiraciu 🙂 ), ale ako koreniny davam cierne mlete korenie, rascu a sol. nakoniec osladim a dochutim octom. a zahustujem malym zemiakom nastruhanym na jemno 🙂

zoescott
24. jan 2016

dnes som ju prvykrat spravila ako @norcima ale bez jablcka a bola vynikajúca, moj chlap si este priložil! Dakujem za tip 😘👍🏼🔝

mas48
28. okt 2016

dievčatá, poraďte, k čomu sa hodí červená kapusta okrem kačice? sme v zahraničí a mám tu celú fľašu, no momentálne však nemáme rúru tak jedine na sporáku viem pripraviť nejaké mäsko, súúúrne poraďteee.

barrborka
28. okt 2016

@mas48 klasika prudko opečené bravčové na stave .

mas48
28. okt 2016

@barrborka akým presným postupom? a aké mäso konkrétne? (som začiatočník)

barrborka
28. okt 2016

@mas48 aké máš.ja dávam napr krkovicku

barrborka
28. okt 2016

@mas48 jenme naklepeme,posolim ,pokoreníme,prudko opecem na panvici .potom podlejeme vodou a podusíme domäkka,trocha zahustíme,no nemusí byť.chuti vsetkym