Nejaké typy? Ryzu už mám hotovú už len to masko vymysliet čo s ním
Na stave na hrasku na mrkvicke na hribikoch.podla toho co da chladnicka..
.
Nejako na zeleninke ho spravit s omackou, nam tak najviac masko s ryzou chuti 🙂
Stehno je velmi chude maso. Preto ho velmi nekupujem. Ak ho uz kupim, robim ho takto. Obalim do muky, potom do vajicka a kratko opeciem na oleji. Potom dam na plech, podlejem trochou oleja a vody a dam dusit do rury prikryte alobalom. Maso ostane makke a stavnate.
u nas ide bravcove ked takto s ryzou bud na hrasku alebo na stave s mrkvou. taka ta klasika
@oli18 ja robím obrátene cibuľové rezne. Vyklepem v struhanke, obalím vo vajíčku a zľahka opeciem z oboch strán. Potom rozložíme na plech (alebo ja používam tu veľkú rajnucu delimano), navrch navrstvíme cibuľu pokrajanu na kolieska (kľudne viac, aj 2 veľké cibule, ale podľa chuti) a zaleje sa to 250 ml smotanou na varenie (v recepte bola šľahačka, ale stačí aj 10-12% smotana) a dá upiecť to makka. Ona ta smotana sa úplne vstebe do maska a je to úžasne. Hociake chudé mäso sa dá použiť - stehno, karé, morčacie prsia.