Ako pripraviť bravčové karé v rúre?

1. aug 2024

Prosim poradte mi chutny recept.
Mam kare uz nakrajane na platky. Myslite, ze by som tie platky mohla naklepat, nalozit cez noc do marinady, a potom rano zprudka opiect na panvici a dat dorobit do rury v zakrytom pekaci? Robieva sa to takto nejak? Jasne ze priloha a omacka su separe, tie viem ako na to..

fido69
1. aug 2024

Áno. Mohla. 😉

hopsas
1. aug 2024

Ja takto robievam lebo ma nebaví vyprážať na panvici a do rúry to zalejem omáčkou z kečupu horčice sojovky worcestra cesnaku a trochy vody.

barka1
2. aug 2024

Takto ich mozes vysušit. Skus obratene rezne.

moniikka
2. aug 2024

Ja robím tak ze vyklepem mäso, osolim, okorenim, obalim v strúhanke a vajíčku. Z prudka opečiem na panvici, dám na pekáč a spravím si nálev - voda, koreniny, bujón, lečo, paradajkovy pretlak. Zalejem mäso a dám piecť do rúry. K tomu spravím tarhonu

stvura
2. aug 2024

ja robim vzdy takto, troska opeciem, supnem do jenskej, dam co chcem (davam cesnak s rozmarinom alebo leco alebo nejaku koreninovu zeleninu na hrubo nakrajanu), podlejem vyvarom, kocka masla a finito...jednoduche, robi sa samo. Ku koncu mozes/nemusis rozmixovat, ak mas rada kremove tak pridas smotanu

lukbe
5. aug 2024

V pohode, ja ani na panvici nerobím. Na konci môžeš položiť plátky syra navrch. Niekedy potriem ešte horčicou alebo kecupom alebo to mozes pridat do marinády. Ako šťavu môžeš dat uvariť zeleninový bujón a podliat pri pecení.