Ahojte, prosim vas. Robila som domacu majonezu z olivoveho oleja (nemala som iny). Lenze ta majoneza ma strasnu chut od toho oleja. Neviete cim by sa to dalo este zachranit? Nejak tu chut prebit?
Dakujem😁
@terkaaa248 na tú chuť si treba zvyknúť,pamätám ako mama prvý krát pridala do spagiet kus olivového oleja,som myslela že sa povraciam a špagety som si premyvala aj tak to cítila no fuj ... Teraz som už tak zvyknutá že ho necitim
Nijako. Bohužiaľ, keď si nemala normálny olej, radšej bolo treba počkať a robiť vtedy, keď ho kúpiš.
Olivový olej je veľmi výrazný, hodí sa hlavne do šalátov, aj na cestoviny ho nie každý musí zniesť.
Bud majonézu vyhodis, alebo proste budete mat olivovu príchuť.
Natri na olivovu bagetu😂😂😂
Čožeee?.. a ja si ho niekedy rovno do ust lejem 🤣 Zbožnujem hlavbe talianske oliváče. Hned by som vam tu majonezu zjedla.
@mamamasama kludne donesiem😂😂😂
@terkaaa248 súdiac podľa tvojho vyjadrenia ti olivový olej smrdí a nechutí. Tak načo ho máš doma a ešte z neho robíš majonézu?!
Tak toto by aj mna zaujimalo 🙂 Raz som sa pomylila som ho dala do jedla a nedalo sa :D
mozno je to len o zvyku, predsa len asi nie sme v nasich koncinach nan az taki zvyknuti ako dole na juhu 🙂
@danica2711 je ine ked si ho dam na cestoviny alebo na nom pripravujem zeleninu… ale ked das 200ml do majonezy, tak ho tam citit az prilis