Ahoj maminy, doteraz som používala tortový obrázok na bielu smotanovo-tvarohovú tortu, ale dcérka chce čokoládovú, ale ako potom aplikujem ten obrázok navrch? Vraj by mal byť biely podklad... máte niektorá takúto skúsenosť? vďaka za tip
Ja som robila tiez cokoladovu tortu, ale na vrch som pouzila este vrstvu bielej cokoladovej polevy, pre istotu...a tiez som natrela oblatku medom a prilozila k bielej poleve. Bolo to uplne super.
Vďaka za tip, asi použijem tú bielu polevu, tú mám doma 🙂
Ahojte chcem sa opýtať, či podklad pod tortovú oblátku môže byť vanilkový krém alebo mám dať bielu čokoladu?
baby, ako pouzit jedly obrazok? tortu chcem len cokoladovu polevu dat.
@luvika dobrý deň, ja viem ze je to roky stará diskusia ale snažím sa nájsť info o tom, či ten obrázok na polevu dat na už ztuhnutu polevu alebo keď sa pozrie poelva tak hneď... Vopred ďakujem za Info, ak teda si to ešte pamätáte 😁
@j.a.n.e.7 ahoj, a to máš obrázok na tortovej oblátke? podklad predsa môžeš mať hocijakej farby, akurát, že ti môže príliš tmavý podklad cez obrázok trochu prerážať. Keď budeš mať tortu poliatu čokoládou, tak oblátku jemne potri tekutým medom po celej ploche a nalep na vrch torty, alebo použi decor gel - ak ho máš 😉