Ako potierať medovníky?

13. nov 2021

Ako si uľahčuje potieranie medovníkov? Je to dosť pracne. A čo používate na potieranie? Myslím náradie.

pribinak
13. nov 2021

Syna

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
susy5
13. nov 2021

@pribinak 🤣🤣🤣🤣

pribinak
13. nov 2021

@susy5 podľa mna najlepsi nástroj 🤣

maximilie
13. nov 2021

@viestta 😅
A natieras ich po vybrati z rúry? Pretože som sa už stretla s receptom, kde písalo pred pečením.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petulda333
13. nov 2021

@maximilie kedy ako. Niekedy pred a niekedy po

autor
13. nov 2021

U nás sa ich pečie z 1200 kg múky, tak je to celkom dosť.

Aký pomer vajce/ voda? Ten silikónovy štetec mi robí také pruhy
@viestta

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
13. nov 2021

Ja natieram po upečení, hneď po vybratí z trúby. Natieram vajíčkom a používam kuchynský štetec s prírodnými štetinami. Nevidím v tom žiadny problém.

autor
14. nov 2021

@viestta to sú polievkové lyžice? Možno to bude jednoduchšie, keď sa pridá voda. Tým pádom sa bude ľahšie roztierat vajíčko. Dik

ibrunova
14. nov 2021

1200kg?

autor
14. nov 2021

@ibrunova nieeee, to je preklep. Malo byť 1200g

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zalka
14. nov 2021

Ja nepotieram vôbec ničím, medovníky vyštikám a pečem. Vybavené.

autor
14. nov 2021

@zalka ako vystikas?

zalka
14. nov 2021

Ved z cesta, vyštikám ... vyrežem .. neviem čo robíš ty :D Neviem na to iný výraz vykrojíš?

autor
14. nov 2021

@zalka u nás sa používa výraz vykrojit. Len som si predstavila, že vezmeš gulu cesta a z toho ti padajú na plech hotové medovníky. Niečo ako playdoh. Zaujala ma ta predstava 😊