Ahojte, keď pečiete domácu pizzu v rúre, aký program používate? Dala som horny+spodny ohrev na 220,10 min., je sice fajn, ale nie je chrumkavá. Je mi jasne ze nikdy nebude taka ako z pece, ale možno máte nejakú fintu ako ju spraviť čo najlepsie. Ďakujem🍕
260st cca 12 min
Ja zapínam na 250st a dávam piecť až keď je rúra rozpálená
ďakujem!!!! Teda jednoznačne zvýšime teplotu. A mam zapnut aj ventilátor?
Akurát minule som vyskúšala podľa receptu z MK 300stupňov a 7minút, no aj plech/pizza kameň sa zohrieva spolu s rúrou. Všetci povedali, že lepšiu domácu pizzu ešte nemali.
Ak pecieme pizzu v rure, pouzivame aj kamen.
@gejb ja dávam do cesta kyslú smotanu a maslo napr.ramu,kvások robím z vody nie mlieko,a na 200 a je krásne mäkká
@laurikalalinka kvások som robila tiez z vody, recept s mliekom som ani nikde nenasla. a pizzu som chcela chrumkavu, nie mäkkú...
@laurikalalinka sorry ale Rama nie je maslo. Uz v devatdesiatych rokoch ked to bola novinka zo zapadu, nas z toho napinalo.
@babulkomale áno je to margarín ale zmes tukov no cesto je tak jemné,pri šiškách a langošoch...z jedného cesta robím aj pizzu aj to ostatné
Ahoj tak ja mam osvedčené ze rura musi byt maximalne rozpalená , cesto musi mat teplotný šok co najviac to ide 🙂