Čaute, prosím bravčovú krkovičku pečiete s ventilátorom v rúre? Či bez?
Veľmi pekne ďakujem za rady.
Kym som mala len cisto elektricku ruru, piekla som klasika horny+spodny ohrev, odkedy mam teplovzdusnu, peciem na programe s ventilatorom 😉 A teda peciem vzdy platky na rozne sposoby, nie vcelku.
Práve idem nato ....😁....žiadny ventilátor nemám, šĺahnem na plech, nabrblem olejom, soľ, rasca, korenie čierne, paprika sladká.... nakrájam cibuľu na plátky, položím na povrchu, zakryjem alobalom, pečiem cca 3hod. , priebežne polievam výpekom, ku koncu predkrájam, potom dopečiem bez alobalu .... 😙👍🖐
Precitaj si o pomalom peceni. Pecie sa na 150 stupnov a 5 hodin. Maso je fakt vyborne,rozpadava sa a stavnate ostane. Nevysusi sa.
krkovica naj lepsie na platy a vopred nalozena. mega.