Ahojte, chcela by som spravit jogurtovu plnku do domacej torty, ako jedno poschodie..
Lenze neviem robit so zelatinou.
Nestacil by smotanovy jogurt a slahacka?
Tych zelatin sa bojim, napucat, roztopit..prosto bojim sa ze sa mi to "zdrcne".
Alebo, ktora je podla vas spolahliva, prasok, platky,..znacka?
Jednoduche pouzitie a spravny efekt isty.
Pripadne osvedceny pomer surovin, vlastny recept?
Dakujem
Ahoj. Stačí trošku vyšľahať rastlinnú šľahačku ( ja mám odskúšanú zn. Holé), nie veľmi dotuha, k tomu pridať kyslú smotanu a ovocný jogurt podľa chuti. Ak ide plnka na koláč na vrch, nepridávam už nič, ak do torty, tak ako misha666 - pomaly prisypujem vanilkový ole krem bez varenia.
neviem jak so želatínou, ja robievam len tak, že jogurt, tvaroh a smotanu, najskôr si smotanu vyšľahám a dám do nej stužovač ale aj to nie vždy, záleží jak tvaroh a aký jogurt kúpim 🙂
nemusis pouzivat zelatinu...ja nikdy nepouzivam... jednoducho daj slahacku mascarpone pridaj do toho jogurt a ja na stuhnutie pouzivam vanilkovu zmes cream ole... davam suroviny od oka... cize pomer ti neporadim...ale najprv poriadne vyslahaj mascarpone so slahackou a potom pridaj jogurt a ked to bude malo huste pomaly pridavaj cream ole a slahaj kym nebude mat dobru konzistenciu 🙂