Ahojte mám otázku, ako robite výživu z jabĺk? Kolko treba jablka variť, či len do zmäknutia? Treba to aj sterilizovať? Stačí ich len ošúpať, pokrájať, uvariť, rozmixovať a naliať?
Osupem, povykrajujem, varim do zmaknutia, rozmixujem, cukor nedavam, sterilizujem.
netreba pridavat nic, v podstate mozes este kombinovat s inym ovocim - slivky, marhule, broskyne... ja som si zvykla mrazit ine ovocie, pretoze dozrievalo skor ako jablka. niekto casom pre vacsie deti pridava napriklad skoricu a klincek.
jablka varim, kym su makke, rozmixujem a prepasirujem. dodatocne sterilizujem.
Ja som robila tak, ze som nakrajala na kocky, podusila s trochou vody, kym pustili stavu. Proste do zmaknutia. Pomixovala ponornym mixerom, naliala do poharikov (vystriekala som ich, aj vicka, 80% konzumnym liehom 🤭), a este sterilizovala 20 min. klasicky v hrnci pri 80 stupnoch. Vybrala a nechala pod utoerkou vychladnut. Nepokazila sa a bola uplne bez cukru.
@janetinka27 neviete mi poradiť prosim keď chcem urobiť jablkovu-banánovú presnidavku ako nato? Ako s tymi bananmi? Tie sa nejako upravujú?
@nevenka neviete mi poradiť prosim keď chcem urobiť jablkovu-banánovú presnidavku ako nato? Ako s tymi bananmi? Tie sa nejako upravujú?
@mimi3008 neviete mi poradiť prosim keď chcem urobiť jablkovu-banánovú presnidavku ako nato? Ako s tymi bananmi? Tie sa nejako upravujú?
Naozaj s bananovou nemam skusenost, ze ci sa banany len tiez povaria a zmixuju...??? Skus pogooglit recepty
ahoj, kombinaciu s bananom som nerobila, tak ti neviem poradit
ja som varievala do zmaknutia, nesterilizovala, ale vela sa mi jej pokazilo a to som pridavala aj cukor.. takze asi radsej zasterilizovat