Ako na domácu jablkovú výživu?

2. okt 2023

Ahojte mám otázku, ako robite výživu z jabĺk? Kolko treba jablka variť, či len do zmäknutia? Treba to aj sterilizovať? Stačí ich len ošúpať, pokrájať, uvariť, rozmixovať a naliať?

reanda
2. okt 2023

ja som varievala do zmaknutia, nesterilizovala, ale vela sa mi jej pokazilo a to som pridavala aj cukor.. takze asi radsej zasterilizovat

mimi3008
2. okt 2023

Osupem, povykrajujem, varim do zmaknutia, rozmixujem, cukor nedavam, sterilizujem.

janetinka27
2. okt 2023

netreba pridavat nic, v podstate mozes este kombinovat s inym ovocim - slivky, marhule, broskyne... ja som si zvykla mrazit ine ovocie, pretoze dozrievalo skor ako jablka. niekto casom pre vacsie deti pridava napriklad skoricu a klincek.
jablka varim, kym su makke, rozmixujem a prepasirujem. dodatocne sterilizujem.

nevenka
2. okt 2023

Ja som robila tak, ze som nakrajala na kocky, podusila s trochou vody, kym pustili stavu. Proste do zmaknutia. Pomixovala ponornym mixerom, naliala do poharikov (vystriekala som ich, aj vicka, 80% konzumnym liehom 🤭), a este sterilizovala 20 min. klasicky v hrnci pri 80 stupnoch. Vybrala a nechala pod utoerkou vychladnut. Nepokazila sa a bola uplne bez cukru.

autor
4. okt 2023

@janetinka27 neviete mi poradiť prosim keď chcem urobiť jablkovu-banánovú presnidavku ako nato? Ako s tymi bananmi? Tie sa nejako upravujú?

autor
4. okt 2023

@nevenka neviete mi poradiť prosim keď chcem urobiť jablkovu-banánovú presnidavku ako nato? Ako s tymi bananmi? Tie sa nejako upravujú?

autor
4. okt 2023

@mimi3008 neviete mi poradiť prosim keď chcem urobiť jablkovu-banánovú presnidavku ako nato? Ako s tymi bananmi? Tie sa nejako upravujú?

mimi3008
5. okt 2023

Naozaj s bananovou nemam skusenost, ze ci sa banany len tiez povaria a zmixuju...??? Skus pogooglit recepty

janetinka27
5. okt 2023

ahoj, kombinaciu s bananom som nerobila, tak ti neviem poradit