Možno pre niekoho smiešna otázka.. ale ako meliete mäso? Nechcem kupovať zo supermarketov už pomleté. Mám doma mlynček z tescomy, vyskúšala som raz, moc to nešlo a od ďalšieho jeho používania ma odrádza aj to skladanie a rozkladanie. Meliete niekto aj v mixéri? Myslím tým čo má nádobku a dajú sa v tom sekať aj orechy. Ďakujem
Mám robot s mlynčekom na mäso, no nikdy som ho nepoužila, nie že by to bolo zložité, ale vyhovuje mi kúpiť mäso už pekne najemno zomleté. Kupujem v Jednote alebo Bille.
Mixér nezomelie, skôr rozseká ka kašu
@heymissg kupujem u masiara a rovno mi pomelie.
kupujem mlete z Lidlu alebo od masiara
@heymissg Ahoj pracovala som z mäsom a jednoducho ti poviem nájdi si svojho "mäsiara" a ty si vyberieš čo či pliecko bravčové alebo krásne hovädzie a každé naozaj dobré masiarstvo ťa z radosťou obslúži a mäso namelie!!!Máš istotu že je čerstvé a nebudeš mať žalúdočné problémy 🙂Z hypermarketu mleté nikdy...A ja mám tiež mlynček ale skôr využívam na orechy či pečivo na strúhanku...Tak veľa šťastia
Ja si vždy dám pomliet viac v mäsiarstve a doma si rozdelím do mrazničky. Mlynček nemám, zatiaľ mi nechýba.
My tiež kupujeme u mäsiara nepomletý kus, a on nám ho tam na počkanie zomelie.
Ďakujem Vám veľmi pekne za rady🙂 pohľadám mäsiara v okolí. Prajem pekný deň
Mlyncekom na mäso. Mam elektrický. Ak ti to na tvojom nešlo tam bud si ho mala zle zložený (ja aj po rokoch rozoberám počas jazdy lebo dám vždy nôž naopak 😂), alebo je tupý nôž. Ručný mam tiež, ale väčšinou meliem tak 3-4kg mäsa a to sa mi nechce 😂 nie v mixéri to nerobím. Moja polovička na tatarak mäso kraja ručne 😂
Ja mám tiež super mixer, mlyncek. Postruha čokoládu, zeleninu, syr.. všetko. Mäso melie krásne na roladu, fasirku.. na jemnucko. Ja si tiež radšej všetko sama je to najlepšie a najchutnejšie . Máme tefal
Mleté mäso nikdy nekúpim 🙂
mám mlynček elektr.
Kupovať mleté mäso - nikdy.
@heymissg Moja mama mala rucny mlyncek... velmi lahko sa to zlozilo ale bol dost velky, a hlavne tazky ako podkova. Vravela ze ziadny elektricky tak dobre nepomelie... neviem neskusala som.
@heymissg kupujem u masiara a dam si pomliet predo mnou