neviete mi poradit ako dobre pripravit pecene maso s kapustou alebo kacku s kapustou a knedlou. resp. v akej pozicii to piect v rure, a na akom programe, neviem kedy pouzit ventilator a kedy ten program pecenie hore aj dole (su to take dve ciarky pod sebou), popripade iny typ programu.
Moc dakujem
Ahoj, hodím sem aj ja. V obchdoch dostať takúje fóliu na pečenie "sáčky" . Je to výborná vec, pretože nasolené, nakorenené
mäsko vložíte do toho "sáčku" trošku podlejete vodou,zatvoríte a dáte piecť. Šťava vám nevytečie,nevyparí sa, a mäsko je výborne šťavnaté a chrumkavé. Je to jednoducé, rýchle a dobré. Majú rôzne veľkosti. Skúste 😉 .
bobulka najlepsia vec na svete je remoska take stavnate masko od tial vytiahnes ako nikde 😉
Daniz, prosím ťa, kde dostať kúpiť tie sáčky na pečenie mäsa ? ja som sa s takým ešte teda nestretla...
monna, ahoj, sa mi zdá že v Tescu. Má taký hnedý papierový obal, a je tam odfotené pečené mäso.
aj ja pouzivam tie sacky, z tesca je to zabalene ako aluminium, alebo folia v takej dlhej krabicke, pretoze je to tiez zrolovane do valceka a na krabici je napisane BAKING FOIL a pod tym je malym napisane folia na pecenie. Masko upecene v tychto sackoch je fakt stavnate, mozem odporucit 😉
Bobulka, ja ked peciem maso ku knedle, tak davam na 220 C , 2 kolajnicka odspodu, program bez ventilatora, kde je palicka hore a dole.To peciem asi 1 a pol pod alobalom a potom asi 15 minut pred ukoncenim peciem na program gril s ventilatorom, zhnednutie c. 3 , samozrejme bez alobalu 😉